Wonder Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 (edited) SOTW Number : 22 Tema : HUMANS/PERSONAJE UMANE. Dimensiuni : Minim 300x125 maxim 450x220 , se accepta si semnaturi verticale. Puteti sa folositi orice render / stock legat de Humans/Personaje umane. Optional puteti folosi aceste 2 resurse: Render , Stock, stiu ca va place dar nu exista numai acesta, deci nu vreau sa vad lucrari numai cu acest stock Informatii : •Inainte sa postati cititi Regulamentul. •Creatile sa nu contina numele vostru pe ea , ci doar SOTW #22 B-Zone. •Castigatorul va primii urmatorul banner : Lucrarile mi le trimiteti prin PM pana pe data de 3.08.2010, ora 23:59. Lucrarile ce depasesc acest termen nu sunt luate in considerare. Edited August 3, 2010 by SmithWilliams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 START VOTE! Juriul care poate vota este: SmithWilliams Bebell Christian radiKal (Tudor) AllexFTW JusTMed NightFury Cei ce voteaza in afara juriului vor primi Warn + Suspend Aveti timp sa votati pana pe 7.08.2010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Frumoase lucrari. Sunt 2 lucrari , foarte reusite , 6 si 7. Dar la , lucrarea 7: Nu trb sa pui textul pe render + fara border , si acel text mic trebuia sa fie fontul Arial , se vede mult mai bine.Dragute texturi. Lucrarea 6: Se vede ca este ce-a mai lucrata dintre toata , dar textul o scade foarte mult , nu trebuia sa pui acel font , ceva cu litere mari trebuia , cu coloare alb fumurie asa.Oricum arata mai bine. Vote 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Imi plac efectele de la lucrarea numarul #1 , dar cu text-ul ala m-am lamurit , daca nu puneai text cred ca aveai votu meu. Votez lucrarea #7 deoarece renderul este mult mai bine integrat decat la lucrarea a 6-a , ai lucrat foarte bine la culori , felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Frumoase lucrari, intr-adevar. Lucrearea 1 are efecte foarte frumoase si bine aranjate, insa textul strica. Lucrarea 6 arata si ea foarte bine, insa textul este prea mare si nu se integreaza cu restul lucrarii. Lucrarea 7 e o lucrare "curata", cum s-ar spune. Efecte simple, culori bune, insa texul acela "italic" nu trebuia sa vina peste Render si trebuia ceva mai mic Concluzie: Vote 7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Lucrarea 1: destul de frumusica dar textul nu imi place Lucrarea 2: Simpla. Lucrarea 3: Sursa de lumina prost pozitionata, efecte prost puse. Lucrarea 4: Nu imi plac nici efectele , nici textul. Lucrarea 5: Efecte puse la intamplare, fara pic de stil, text aruncat acolo cu o pata de culoare. Lucrarea 6: este lucrata, imi place dar este o mica chestie care nu se potriveste si asta strica totul. TEXTUL Lucrarea 7: Efectele bine puse, arata mai bine decat lucrarea 6, Textul mai bun, insa nu trb sa mai pui ultimele 2 randuri, daca le puneai le faceai mai mici nu mai mari decat textul de sus. Concluzie : vote 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 (edited) Warn up. Nu ai voie sa votezi in afara juriului, nu stii sa citesti? Sau iti dau un binoclu? Edited August 7, 2010 by SmithWilliams Nu ai voie sa votezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 gerry ai citit ce scrie sub lucrari? cine posteaza inafara juriului are warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Este o lupta mare intre lucrarile 3 , 6 si 7 . 3 este o lucrare foarte promitatoare , text foarte frumos si integrat , daca mai lucrai la background si la culori + integrare aveai sanse mari sa fii votat . 6 , deja m-am plictisit de acele + uri , este bine totusi ca le-ai asortat cu , culorile de pe focal , acele spoturi de lumina nu am ce sa zic , ai amestecat culorile ... vreau sa-ti spun doar ca la fiecare lucrare la sfarsit si nev de un gradient map puternic , textul trebuia putin mai aproape de focal si mai mic . 7 , ai mult spatiu negativ , nu stiu ce v-a placut voua in special la acea lucrare , in fine trebuia sa mai scazi din opacity la acele soft brush , c4d de fos nu sunt complete , se vad parti din render printre ele , trebuia sa dia cu niste blur si acolo , textul era de ajuns " Human SOTW 22" nu era nevoie si de restul . Votex lucrarea 7 dar daca lucrarea 3 era pusa la punct avea votul meu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 Okey, vad ca ati votat toti, in afara de Tudor. Lucrarea numarul 7 este cea cu cele mai multe voturi. Castigatorul este radiKal (Tudor) cu lucrarea: Felicitari, primesti ca premiu urmatorul banner: Multumim pentru participare, un nou SOTW se anunta maine seara. Va asteptam in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts