BLACKHAMMER Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De cateva zile in jurul orei 2:00 primesc server restart si dupa aceea nu ma pot conecta pe server pentru cateva minute, ore. Tin sa precizez ca in SA:MP celelalte RPG-uri imi apar ONLINE mai putin RPG4 pe care activez eu. Am zis ca ar fi de la internet ca sunt in Spania si nu e unul tocmai bun, dar ziua imi merge perfect numai seara se intampla lucrul asta. Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: Imi cer scuze pentru topicul anterior in care nu am respectat modelul, nu se mai repeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Mie unul îmi merge și ziua și noaptea, deci e de la tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Poate sa fie problema de la net, eu joc pe RPG2 si mie tot imi pica serverul cateodata si nu merge vreo 2-3 ore... O poti rezolva prin a-ti schimba net-ul din alta parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Sau încearcă un rr la modem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Problema este de la locația ta, dar si de la host, s-a mai întâmplat chestia asta pentru jucatori din alte tari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 48h fără răspuns. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.