wess000 Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrovski Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Frumoase dar la unele prea mult blur, mai taie din blur si mai pune sharpen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wess000 Posted August 18, 2016 Author Share Posted August 18, 2016 Frumoase dar la unele prea mult blur, mai taie din blur si mai pune sharpen. Multumesc Toate sunt facute cu acelasi blur si pun si sharpen Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Bird Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Un portofoliu bine pus la punct, felicitari pt munca depusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wess000 Posted August 20, 2016 Author Share Posted August 20, 2016 Multumesc New blur : Link to comment Share on other sites More sharing options...
wess000 Posted August 24, 2016 Author Share Posted August 24, 2016 new blur x2Toate sunt cu acelasi blur, astept pareri Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Frumos portofoliu, insa mai ai un pic de lucrat la text, te astept cu o parere si in portofoliul meu il ai in semnatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wess000 Posted August 25, 2016 Author Share Posted August 25, 2016 (edited) Frumos portofoliu, insa mai ai un pic de lucrat la text, te astept cu o parere si in portofoliul meu il ai in semnatura. Mersi de sfat New: Edited August 25, 2016 by wess000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKinG Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 @@wess000, un portofoliu frumos , imi place cum lucrezi . Te astept cu o parere si la portofoliul meu , il ai in semnatura . KEEP WORKING!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wess000 Posted August 25, 2016 Author Share Posted August 25, 2016 @@wess000, un portofoliu frumos , imi place cum lucrezi . Te astept cu o parere si la portofoliul meu , il ai in semnatura . KEEP WORKING!! Mersi @MrKinG New: http://i.imgur.com/xpHR6SA.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
krewz Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Frumos se vede ca te-ai uitat la tutoriale dar la cele de sus care ai zis ca au toate acelasi blur .. numai folosi acelasi blur la unele nu arata bine cu acel blur incearca sa iti creezi propiul blur adica bagi blur screen soft light s.a.m.d si te joci cu ele pana crezi tu ca iti ies bine la text nu e super filozofie .. si eu am avut probleme la el dar am gasit raspunsu Deci pe text pui doar drop shadow si daca ai gardiente frum sa pui daca nu fara gardient .. dai o culoare care sa se potriveasca cu stocku daca ai stockuri care sunt seci pui culoarea pe care o vrei sa aiba cu brush si se trage textu cu ea =) Cat de altonist sa fi sa nu stii sa potrivesti culoarea cu textu textul secundar pe drop shadow 1-0-1 .. si continua ca text secundar sa folosesti acelasi font decat ca orice scrii cu fontu secundar sa fie cu litere mari ex : B-ZONE ... ca asa da mai bine .. sper ca ti-am fost de ajutor mi-a luat ceva sa scriu daca ajungi pana aici sa citesti mz pt ca te-ai uitat peste sfaturile mele ! Succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wess000 Posted August 25, 2016 Author Share Posted August 25, 2016 Frumos se vede ca te-ai uitat la tutoriale dar la cele de sus care ai zis ca au toate acelasi blur .. numai folosi acelasi blur la unele nu arata bine cu acel blur incearca sa iti creezi propiul blur adica bagi blur screen soft light s.a.m.d si te joci cu ele pana crezi tu ca iti ies bine la text nu e super filozofie .. si eu am avut probleme la el dar am gasit raspunsu Deci pe text pui doar drop shadow si daca ai gardiente frum sa pui daca nu fara gardient .. dai o culoare care sa se potriveasca cu stocku daca ai stockuri care sunt seci pui culoarea pe care o vrei sa aiba cu brush si se trage textu cu ea =) Cat de altonist sa fi sa nu stii sa potrivesti culoarea cu textu textul secundar pe drop shadow 1-0-1 .. si continua ca text secundar sa folosesti acelasi font decat ca orice scrii cu fontu secundar sa fie cu litere mari ex : B-ZONE ... ca asa da mai bine .. sper ca ti-am fost de ajutor mi-a luat ceva sa scriu daca ajungi pana aici sa citesti mz pt ca te-ai uitat peste sfaturile mele ! Succes ! Mersi pt sfaturi Acel blur are gradiente si efectele sunt facute de mine App am citit tot NEW : DIN http://i.imgur.com/a2RjBAm.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
krewz Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Potriveste lumina sunt prea luminate. . si darkenu se observa prea tare salut =) Textu e frum gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steww Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Frumoase creatii doar ca incearca sa mai pui si niste blur, nu prea se observa. In orice caz se vede in exces acel sharpen. Succes ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Name 00 Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Felicitari pentru creatii! Imi plac foarte mult! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wess000 Posted August 25, 2016 Author Share Posted August 25, 2016 Felicitari pentru creatii! Imi plac foarte mult! Multumesc Frumoase creatii doar ca incearca sa mai pui si niste blur, nu prea se observa. In orice caz se vede in exces acel sharpen. Succes ! Sa sti ca pun si blur dar de obicei ( din cate am observat ) cei mai priceputi nu pun asa mult blur si pun si sarpen, eu tot incerc sa fac blurul nor persoane de pe o comunitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
krewz Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Numai incerca sa faci blurul la altii fi tu insusi sharpenu ala arata ca naibi .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C r i s t i n n a Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Foarte frumos!Succes in contiunuare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW iMa Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Frumos, Multa bafta mai departe! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wess000 Posted August 27, 2016 Author Share Posted August 27, 2016 Va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Sunt foarte frumoase, succes in continuare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Pixie. Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Felicitari! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Calin Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Frumos, Multa bafta mai departe! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaN4MaiRaN Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Sunt foarte frumoase, succes in continuare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 nu s-au mai postat lucrări de 2 săptămânii. dacă vrei redeschiderea topicului, pm unui designer. topic closed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts