Jump to content

[Portofoliu] wess000

wess000
 Share

Recommended Posts

Frumos se vede ca te-ai uitat la tutoriale dar la cele de sus care ai zis ca au toate acelasi blur .. numai folosi acelasi blur la unele nu arata bine cu acel blur incearca sa iti creezi propiul blur adica bagi blur screen soft light s.a.m.d si te joci cu ele pana crezi tu ca iti ies bine la text nu e super filozofie .. si eu am avut probleme la el dar am gasit raspunsu :D Deci pe text pui doar drop shadow si daca ai gardiente frum sa pui daca nu fara gardient .. dai o culoare care sa se potriveasca cu stocku daca ai stockuri care sunt seci pui culoarea pe care o vrei sa aiba cu brush si se trage textu cu ea =) Cat de altonist sa fi sa nu stii sa potrivesti culoarea cu textu =)) textul secundar pe drop shadow 1-0-1 .. si continua ca text secundar sa folosesti acelasi font decat ca orice scrii cu fontu secundar sa fie cu litere mari ex : B-ZONE ... ca asa da mai bine .. sper ca ti-am fost de ajutor mi-a luat ceva sa scriu =)) daca ajungi pana aici sa citesti mz pt ca te-ai uitat peste sfaturile mele ! Succes !

Frumos se vede ca te-ai uitat la tutoriale dar la cele de sus care ai zis ca au toate acelasi blur .. numai folosi acelasi blur la unele nu arata bine cu acel blur incearca sa iti creezi propiul blur adica bagi blur screen soft light s.a.m.d si te joci cu ele pana crezi tu ca iti ies bine la text nu e super filozofie .. si eu am avut probleme la el dar am gasit raspunsu :D Deci pe text pui doar drop shadow si daca ai gardiente frum sa pui daca nu fara gardient .. dai o culoare care sa se potriveasca cu stocku daca ai stockuri care sunt seci pui culoarea pe care o vrei sa aiba cu brush si se trage textu cu ea =) Cat de altonist sa fi sa nu stii sa potrivesti culoarea cu textu =)) textul secundar pe drop shadow 1-0-1 .. si continua ca text secundar sa folosesti acelasi font decat ca orice scrii cu fontu secundar sa fie cu litere mari ex : B-ZONE ... ca asa da mai bine .. sper ca ti-am fost de ajutor mi-a luat ceva sa scriu =)) daca ajungi pana aici sa citesti mz pt ca te-ai uitat peste sfaturile mele ! Succes !

Mersi pt sfaturi

Acel blur are gradiente si efectele sunt facute de mine

App am citit tot

NEW :

gSHQZpf.png8VAZi9T.png

LxGZCGn.pngKsBAT5Z.pngaty1tZ7.pngSCgK6at.png

9AYfRAf.pngElmhuS7.pngQhmkzoZ.pngFQ91KnT.png

fDKjtHX.png

lSy0eoR.png8juih9K.pngtOqWOOJ.png

iKEORDO.png

bLgQHgO.pngvaQOOOv.png

Wvf27ju.png

gzY0luo.pngZRoF8DM.png

Felicitari pentru creatii! Imi plac foarte mult!

Multumesc

Frumoase creatii doar ca incearca sa mai pui si niste blur, nu prea se observa. In orice caz se vede in exces acel sharpen. Succes !

Sa sti ca pun si blur dar de obicei ( din cate am observat ) cei mai priceputi nu pun asa mult blur si pun si sarpen, eu tot incerc sa fac blurul nor persoane de pe o comunitate

• Hawx unlocked this topic
  • Hawx locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.