Jump to content

Transferurile recente din eSport


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

electronic_sports_by_dwishdc-d3f3wmf-630


CS:GO


Counter Logic Gaming a transferat doi noi jucători, completându-și astfel lotul. Cei doi jucători noi sunt canadianul Yassine Subroza Taoufik, care până în urmă cu câteva zile a jucat la obscura echipă ACE Gaming, și Ethan nahtE Arnold, care a jucat la eUnited. Counter Logic Gaming a avut un an foarte slab până acum, fără niciun turneu câștigat. Iar tendința de la începutul anului până acum a fost de continuă scădere.
O altă organizație nord-americană, Cloud9, l-a transferat pe Timothy autimatic Ta de la Team SoloMid, în locul lui Alec Slemmy White, care venise pe poziția de in-game leader la sfârșitul lui aprilie. Timothy autimatic Ta a mai jucat și pentru compLexity Gaming, Tempo Storm, Nihilum Gaming și Denial eSports.
Fosta echipă a celor de la Winterfox i-a adus pe Alexander SKYTTEN Carlsson și pe Christian Spitfire Schiölde, completându-și astfel lotul. Dintre cei doi, Alexander SKYTTEN Carlsson este clar cel mai cunoscut, cu un parcurs profesionist foarte divers din 2012 încoace. A jucat pentru Team Kinguin, Team Orbit, SK, Gaming, LGB eSports, Team Property și multe altele. Christian Spitfire Schiölde, în schimb, a mai jucat pentru Team Property, Flipsid3 Tactics sau Team Acer.



Overwatch


Și Team Dignitas a ales să intre în circuitul profesionist de Overwatch, prin preluarea echipei Creation eSports. Aparent, Dignitas ar fi fost impresionată de potențialul echipei. Aceasta își va face debutul sub culorile noii organizații la ESL Atlantic Showdown, care va avea loc la Gamescom.


Sursa: ComputerGames.ro

Edited by TG HOODEN
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.