Jump to content

Transferurile recente din eSport


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

electronic_sports_by_dwishdc-d3f3wmf-630


Overwatch


La doar câteva săptămâni de la intrarea în circuitul profesionist de Overwatch, FaZe Clan a și renunțat la lotul său de Overwatch. În schimb, organizația cu sediul în Statele Unite a format un lot nou din jucători de la echipele WEUNITED și Ohno. Noua echipă va juca pentru prima oara sub culorile noii organizații în cadrul calificărilor pentru playoff-urile Overwatch Open, competiție cu un fond de premii de 300,000 USD.



Dota 2


Și LGD Gaming, o altă echipă care la TI6 a avut rezultate sub așteptări, a renunțat la serviciile unuia dintre jucătorii săi, mai exact ale lui Sun „Agressif” Zheng. Chinezul, care la LGD a evoluat pe poziția de Carry, venise de la CDEC Gaming în luna martie a acestui an. LGD Gaming s-a clasat în rândul echipelor de pe locurile 9-12 la TI, obținând un premiu de $311,557.
Vega Squadron a anunțat transferul a doi jucători noi, pe Artyom „fng” Barshak de la Virtus.pro și pe Bogdan „Iceberg” Vasilenko de la Polarity. Amândoi erau însă liberi de contract de aproximativ două luni. Vega Squadron nu a participat la TI6, fiind eliminată în calificări.



CS:GO


OpTic Gaming a renunțat la serviciile lui Peter „stanislaw” Jarguz și l-a adus în schimb pe Tarik „tarik” Celik, fostul jucător al celor de la Counter Logic Gaming, acolo unde a jucat timp de un an și jumătate, între ianuarie 2015 și iulie 2016. La OpTic Gaming va activa pe poziția de Rifler.



Sursa: ComputerGames.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.