Jump to content

[Creati]AlexGTP

AlexGtP
 Share

Recommended Posts

Da,ultima lucrare e buna.Dar.In stanga sunt culori sterse + acel galben.Dar in dreapta ai pus acele c4d-uri care sunt tari.Adica nu prea merge.Tari in sensul culorii,adica prea aprinse,tari nu stiu cum sa iti spun.Oricum,este frumoasa.

Sexy smudge-u la prima :X

A 2a si ea e draguta ai mai evoluat ceva se vede(sunt dupa tutorial?)

Dar ce e cu BORDERU ALA DE 2metri?

Sa'ti dau un sfat:Daca vezi ca iti ramane spatiu alb pe parti din cauza ca bg nu e destul de mare si nu vrei sa il labartesti il duplichezi il pui in spate si il pui in asa fel incat sa para din lucrare..

Puteai sa ii mai bui un gradien pe B/W color opacity 30% 40% in test e bine

Sursa de lumina mi se pare putin cam mare

Luna din coltul de sus nu prea isi are rostul

Doamne ba esti **** X(

Tu stii ce tare era lucrarea aia cu ala cu ochelari? daca mai scadeai din topazu de pe fata si nu puneai text?Numai pune text de asta in viata ta!mai degraba un arial culoare alba cu un drop shadow sau fara X_X doamne..

Mie chiar imi place mult..

Si e putin messy..da si mie tut..

Edited by Eusebioo

Mi se pare ca lucrarea de la SOTW este cea mai buna creatie a ta de pana acuma.Se vede ca te-ai straduit sa o faci,felicitari. Este foarte,foarte frumoasa.Mai ales acele efcete de pe sabie. :X:X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.