xRaymond Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Nick-ul tau: XRaymond Server: Rpg1.b-zone.roDescrierea bugului: Unul din membrii FBI s-a dat undercover si mi-a dat wanted 3 (posesie droguri) fara sa ma perchezitioneze sau sa fie in apropierea mea. Nu am cum sa-i fac post fiindca nu stiu cine era si nu nu-l gasesc nici pe web site.Screenshot(s): https://www.youtube.com/watch?v=3KraYeW0R6M Link to comment Share on other sites More sharing options...
South KenShy Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Nu aici se posteaza asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syncro Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Nu aici se posteaza asa ceva. Dar unde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Eu nu vad niciun bug aici. Observ ca scrie ca ai primit wanted de la cineva "Chococho2" sau ceva de genul. Care ar fi bugul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pudraaaaaa Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Unde e bugul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LF Felix Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Asa ceva se raporteaza pe unul dintre website-urile rpg.b-zone.ro (pentru sv-ul pe care joci tu), rpg2.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 2), rpg3.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 3), rpg4.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 4). Te sfatuiesc sa nu ii faci post deoarece nu sti cand vei intra intr-o factiune si el iti va face post si te vei ruga de el sa retraga. Sunt 90% sanse ca vei avea nevoie de el, in plus, poate a gresit id-ul (mi s-a intamplat si mie), treci cu vederea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Asa ceva se raporteaza pe unul dintre website-urile rpg.b-zone.ro (pentru sv-ul pe care joci tu), rpg2.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 2), rpg3.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 3), rpg4.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 4). Te sfatuiesc sa nu ii faci post deoarece nu sti cand vei intra intr-o factiune si el iti va face post si te vei ruga de el sa retraga. Sunt 90% sanse ca vei avea nevoie de el, in plus, poate a gresit id-ul (mi s-a intamplat si mie), treci cu vederea. Salut. O sa fiu putin mai fara respect acum: 1. Tu nu vezi ca omul a scris ca joaca pe RPG1? 2. Ce fel de sfaturi sunt astea? )) ideea e ca acel Choco nu stiu cum, nu exista de fel pe Website. 3. Stii*. Sal iar. P.S: Stiu ca sunt nesimtit, dar deja uneori se exagereaza cu sfaturile aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 @, In mod normal politistul trebuia sa-si scoata undercover-ul si abia apoi sa iti dea wanted. Problema asta a fost rezolvata pentru urmatorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.