Jump to content

Wanted bug

xRaymond

Recommended Posts

Nick-ul tau: XRaymond

Server: Rpg1.b-zone.ro
Descrierea bugului: Unul din membrii FBI s-a dat undercover si mi-a dat wanted 3 (posesie droguri) fara sa ma perchezitioneze sau sa fie in apropierea mea. Nu am cum sa-i fac post fiindca nu stiu cine era si nu nu-l gasesc nici pe web site.
Screenshot(s): https://www.youtube.com/watch?v=3KraYeW0R6M

Asa ceva se raporteaza pe unul dintre website-urile rpg.b-zone.ro (pentru sv-ul pe care joci tu), rpg2.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 2), rpg3.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 3), rpg4.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 4).

Te sfatuiesc sa nu ii faci post deoarece nu sti cand vei intra intr-o factiune si el iti va face post si te vei ruga de el sa retraga. Sunt 90% sanse ca vei avea nevoie de el, in plus, poate a gresit id-ul (mi s-a intamplat si mie), treci cu vederea.

Asa ceva se raporteaza pe unul dintre website-urile rpg.b-zone.ro (pentru sv-ul pe care joci tu), rpg2.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 2), rpg3.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 3), rpg4.b-zone.ro (pentru cei de pe rpg 4).

Te sfatuiesc sa nu ii faci post deoarece nu sti cand vei intra intr-o factiune si el iti va face post si te vei ruga de el sa retraga. Sunt 90% sanse ca vei avea nevoie de el, in plus, poate a gresit id-ul (mi s-a intamplat si mie), treci cu vederea.

Salut. O sa fiu putin mai fara respect acum:

1. Tu nu vezi ca omul a scris ca joaca pe RPG1?

2. Ce fel de sfaturi sunt astea? =)))) ideea e ca acel Choco nu stiu cum, nu exista de fel pe Website.

3. Stii*. Sal iar.

P.S: Stiu ca sunt nesimtit, dar deja uneori se exagereaza cu sfaturile aiurea.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.