Jump to content

Dota 2: Cele mai în formă zece echipe de Dota 2 ale momentului – august


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

Dota-2.jpg


Clasamentele de Dota 2 au suferit, poate, cele mai profunde schimbări, în principal datorită internaționalului.
În clasamentul GosuGamers
Astfel, de pe locul trei Wings Gaming a urcat până pe prima poziție mulțumită locului întâi de la TI6. Pe locul doi se află Digital Chaos, deși oarecum prematur ținând cont că nu a câștigat nicio competiție importantă anul acesta – ci doar una minoră. Ba dimpotrivă, cu excepția clasării de la TI6 a avut doar a avut doar clasări cel mult mediocre. Pe locul trei se menține OG, care deși a avut un rezultat slab la internațional, a câștigat anterior The Manila Major, DreamLeague Season 5 și ESL One Frankfurt 2016 și a ocupat locul doi la The Summit 5. În sfârșit, în top 10 a reintrat EHOME și și-a făcut debutul TnC Gaming.
În clasamentul joinDOTA
Clasamentul joinDota se aseamănă în mare parte în ce privește primele trei clasate, însă diferă destulde mult în rest. Astfel, nu a scos Natus Vincere din top 10, nu a inclus TnC Gaming și nici nu a depunctat Newbee atât de mult. În plus, a clasat ceva mai bine Evil Geniuses și Team Liquid, două echipe care au avut un traseu relativ constant anul acesta, spre deosebire, de exemplu, de Digital Chaos sau EHOME.



qWT9cqq.png

oiP5JnK.png


Sursa: ComputerGames.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.