Jump to content

Transferurile din eSport


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

electronic_sports_by_dwishdc-d3f3wmf-630


Dota 2


EHOME a pierdut un jucător în persoana lui Daryl „iceiceice” Koh Pei Xiang. Acesta ajunsese la EHOME în luna martie a acestui an de la Vici Gaming, împreună cu Lu „Fenrir” Chao. La Vici Gaming a stat aproximativ un an și jumătate. EHOME a terminat internaționalul în rândul echipelor de pe locurile 5-6, obținând un premiu de $934,761.
Aparent, Lu „Maybe” Yao nu a mai părăsit LGD Gaming, așa cum fusese anunțat inițial. În schimb, organizația va forma o echipă nouă centrată pe jucătorul chinez.
Chinezii de la Newbee au renunțat la întregul lor lot, gest în mod cert motivat de rezultatul slab de la internațional. Deși echipa a obținut un premiu de $311,557, ea s-a clasat de abia în rândul echipelor de pe locurile 9-12, pierzând mai întâi în fața Evil Geniuses și după aceea în meciul jucat împotriva Team Liquid. Per ansamblu însă, echipa a avut rezultate bune pe parcursul anului, câștigând Nanyang Dota 2 Championships Season 2, obținând locul trei la The Manila Major 2016 și locul doi la EPICENTER.



CS:GO


Mikail “Maikelele” Bill a ajuns din nou la Ninjas in Pyjamas, însă doar ca rezervă temporară. El va juca pentru NiP pe durata ESL Pro League (posibil incusliv finala competiției, nu doar meciurile din faza grupei), și pe durata finalelor StarLadder i-League StarSeries Season 2 de la Kiev. Mikail “Maikelele” Bill a jucat pentru NiP doar patru luni în 2014 și în 2015, de-atunci trecând pe la alte patru echipe. Alături de ucraineanul Oleksandr „s1mple” Kostyliev, “Maikelele” este unul dintre jucătorii care a trecut pe la cele mai multe organizații.



Sursa: ComputerGames.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.