Jump to content

Actorul Michael B. Jordan va avea rolul principal în NBA 2K17

Share

Recommended Posts

nba2k17-630x354.jpg

Actorul din filmul „Creed”, Michael B. Jordan, va avea rolul principal în jocul video NBA 2K17, a anunțat 2K.

Jordan – a nu se confunda cu jucătorul de basket Michael Jordan, va deține rolul principal înmod-ul single-player MyCAREER ca ‘starul NBA în ascensiune’ Justice Young. Gameplay-ul va include mo-capture și dublura de voce a lui Jordan.

„NBA 2K17 a fos platforma perfectă de a mă conecta cu nu o nouă și unică audiență pentru a-mi extinde capabilitățile actoricești.”

a spus Jordan.

„Sunt foarte entuziasmat să am oportunitatea de a ajuta franciza pentru care am făcut o pasiune încă de la primul joc lansat.”

Actorul a jucat în filme precum „Creed”, „Fantastic Four”, „The Wire” și „Chronicle” și a dublat vocea lui Jace Stratton din Gears of War 3.

NBA 2K17 va fi lansat pe PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 și PC din 16 septembrie.

Sursa: http://computergames.ro/actorul-michael-b-jordan-va-avea-rolul-principal-nba-2k17/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.