Mosu187 Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Nu stiu cum sa descriu prea bine problema, adica ma joc pur si simplu 10-15 minute si apoi se blocheaza jocul. Apoi dupa 30 de secunde isi revine.Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: Sper sa aveti idee cum as putea sa o rezolv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Prea putine informatii. Rulezi ceva inafara de SA:MP? Cum iti sunt temperaturile? Folosesti ceva mod? Incearca o reinstalare atat a jocului GTA cat si a clientului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosu187 Posted September 6, 2016 Author Share Posted September 6, 2016 @@Xaos, Pai nu am niciun mod, mi-am reinstalat windows-ul recent, pana acm nu aveam problema asta. Nu stiu ce detalii iti pot da, pur si simplu ma joc si mi se blocheaza odata la 10-15 min pentru cate 1 minut/2.... Am un laptop decent, i3 skylake si nvdia 920m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Verifica temperaturile atunci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosu187 Posted September 6, 2016 Author Share Posted September 6, 2016 @@Xaos, Temperatura placii video sau procesor? Cam de cat sa nu treaca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Placa video maxim 75-78 grade. Dacă e pa 80, curăță laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaStHH da da eu is Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 @@Mosu187, servus. 1) Cumpara ti un COOLER NOU - e cel care raceste unitatea. Metoda 1..2..si tot asa 2) E Video...deci incearca sa faci un update la video driver...probabil ai un driver mai prost pentru PC tau care vad ca e destul de bun si nu se pupa una cu altu.. 3) E probabil si de la windows...de unde l ai luat...100% e piratat...na..si KELTON il are piratat stai linistit ca nu da el 10 milioane sa ia un windows 7 original sau windows 10 (mai scump cred, nu stiu exact). Probabil are ceva in lipsa acel windows..incearca sa il instalezi iar...dar nu aceeasi versiune. 4) Schimba crackul dela GTA. Uite ia unul EXTRREM DE BUN: http://originaldll.com/file/gta_sa.exe/17452.html PS: Am uitat @, te iubesc <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciprian Pian Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Ce setări ai în joc? Puteai să ne laşi aceste detalii, ai grijă ca anti-alising să fie pe off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosu187 Posted September 7, 2016 Author Share Posted September 7, 2016 Bun, am verificat. Ultima data cand mi s-a blocat doar plaga video avea peste 40 de grade (43) iar restul sub 30. @, E pe Off. @, Am un cooler extern care isi face treaba destul de bine zic eu. Nu vad ce ar putea lipsi din windows....Si am reinstalat 3 gta-uri aceeasi problema la fiecare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Cum am zis, incearca o reinstalare GTA + SA:MP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South VSN Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Incearca sa reinstalezi tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Incearca sa reinstalezi tot.Iar tu primesti un avertisment pentru post inutil, s-a mai zis de câteva ori același lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosu187 Posted September 8, 2016 Author Share Posted September 8, 2016 Va multumesc tuturor pentru ajutor, trebuiau facute niste update-uri la placa video de care am uitat. Puteti inchde topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.