Jump to content

Crysis 2


Lexic
 Share

Recommended Posts


Lumea a fost devastat de o serie de dezastre climatice şi societatea este pe punctul de colaps total. Acum, străinii s-au întors, cu o îndoită întreaga forţă de invazie on nimic mai puţin decât anihilarea totală a omenirii, începând cu încercarea de a rupe inima afară din oraşul cel mai iconic Pamantului. În New York, invadatorii terifiant străin tulpinii străzi şi un cosmar ciuma loveşte locuitorii oraşului imensitate cu epidemia de viteza brutale. Sisteme de oraş sunt în haos, strazile si orizont sunt zdrobit şi în flăcări ruina. Acesta este New York City ca nu ai văzut-o înainte.
Nici de aplicare a legii şi nici nu s-ar putea paramilitare ale maşinii militare americane pot sta împotriva invadatorilor, şi toţi cei care aleg să nu fugă sunt oameni #cenzurat# de mers pe jos. Doar pentru a supravieţui în această furtuna de deces va necesita o tehnologie de dincolo de orice soldat moderna a vazut vreodata. Un om va moşteni înseamnă că pentru a supravieţui. Unul supersoldat, inarmati cu tehnologie de accentuare a combaterea viitor cu Nanosuit 2, va face The Last Stand pentru a salva omenirea de la distrugere in jungla urbana, care este New York City.

* New York, New York: Crysis stabilite de referinţă vizuale pentru jocurile pe PC care încă mai stă astăzi. Crysis 2 va redefini de referinţă pe toate platformele, deplasând atenţia asupra jungla urbana bogate din New York City.
* Amazing Străinii & AI: Provocator cele mai bune din clasa IA cu grup unic de coordonare şi a sistemelor de comportament de grup da răspunsuri realiste pentru actiunile tale.
* 2 Nanosuit: Adaptaţi-vă tactici combate prin personalizarea Nanosuit dumneavoastră şi arme în timp real cu alte moduri de revizuit, deblocarea-o varietate de abilităţi supersoldat.
* Multiplayer: de renume mondial multi-player shooter-ul de studio Crytek Marea Britanie este de gând să reinventeze multiplayer cu intensitatea dinamică a Nanosuit 2. Prin utilizarea tehnologiei Nanosuit jucatorul are aproape nelimitat la modalităţi de abordare a combate dinamică

Produs disponibil din :
29 octombrie 2010



Cerinte de sistem :
Cerinte minime

OS: Windows XP/Vista
Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista)
Memory: 1 GB (1.5 GB on Windows Vista)
Hard Drive: 12 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6800/ATI Radeon 9800 Pro)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive (8X)


Cerinte recomandate

OS: Windows XP/Vista
Processor: Intel Core 2 DUO 2.2 GHz or Athlon 64 X2 4400+
Memory: 2 GB
Hard Drive: 12 GB Free
Video Memory: 640 MB (nVidia 8800 GTS)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive (8X)
Edited by BazZeL
Link to comment
Share on other sites

Crysis 2, mult asteptatul shooter de la Electronic Arts si Crytek, a fost mutat in intervalul ianuarie-martie 2011. Crysis 2 era programat pentru lansare in toamna anului 2010, dar se pare ca jocul mai are nevoie de cateva retusuri.

Link to comment
Share on other sites

Primele 2 Crysis-uri anume Crysis si Crysis Warhead au fost niste jocuri foarte reusite, grafica fiind excelenta din orice punct de vedere, cerintele recomandate care le-ai pus sunt de la Crysis 1 nu de la 2, pentru ca in cazul asta mie mi-ar merge extrem de bine pe maxim.

 

Jocul daca tot o sa contina grafica lui ''legendara'' sa zic asa ar fi bine sa fie optimizat foarte bine pentru a putea folosii toate nucleele unui procesor sau toata puterea unei placi video, evident ca o sa mai apara patch-uri si altele dar oricum trebuie optimizat bine si daca apare prin octombrie mai e mult pana atunci si trebuie sa asteptam si sa speram la un joc genial.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.