Jump to content

Mai multe cluburi germane de fotbal sunt interesate să intre în eSports


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

j3zkvx6qqgj7-1-630x393.jpg


Numai puțin de opt cluburi germane ar fi interesate să intre în eSports, cluburi precum Bayern Munchen, Borussia Mönchengladbach, FC Köln, Hamburger Sport-Verein, Bayer Leverkusen, Werder Bremen, FC Ingolstadt și Hertha Berlin. Toate sunt cluburi foarte cunoscute din Bundesliga.
Deocamdată nu știe exact ce parte din eSports le-ar fi trezit interesul acestor cluburi, dar probabil că este vorba de Fifa.
Acestea nu ar fi, însă, și primele cluburi germane care ar intra în eSports. Ele ar fi precedate de VFL Wolfsburg, care a intrat anul trecut și de Schalke 04, care a intrat anul acesta, și nu în Fifa, ci în League of Legends – nu cu foarte mult succes.
În afara Bundesliga, recent Ajax Amsterdam a intrat în rândul grupului de cluburi de fotbal care au decis să se extindă în eSports. Iar mai înainte au fost Sporting Lisabona, West Ham United, Manchester City, Beşiktaş Istanbul, dar și clubul spaniol de baschet Saski Baskonia.



Sursa: ComputerGames.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.