Jump to content

Cerere - .RoYall - avatar animat.

.RoYall
 Share

Recommended Posts

• Nick: .RoYall
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar animat.
  • Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : nu am mai facut o alta cerere...
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): miscare, evolutie, un avatar animat destul de decent doresc...
  • Text: .RoYall
  • Dimensiuni: Dimensiunile pentru un avatar abisnuit, nu le stiu.
  • Alte precizari: Sper sa imi placa...

Am gasit un avatar animat si vreau macar sa-i puneti un nume peste el si sa ramana animatia.

Poza: http://i.imgur.com/YMFDJLJ.gif

Edited by RoYall Rpg2

twv54Y0.gifC3tVtwb.gif

Pare a fii ok, dar nu prea imi place cum face cand se desparte triunghiul ala in 3, cele din laterale nu se vad bine. El in esetna e foarte frumos dar mai trebuie lucrat la ele. Daca poti rezolva aia ai +1 si il si pun. Momentan mai astept. Imi place tot la el, scrisul dar animatia ai stricat-o putin...

Pare a fii ok, dar nu prea imi place cum face cand se desparte triunghiul ala in 3, cele din laterale nu se vad bine. El in esetna e foarte frumos dar mai trebuie lucrat la ele. Daca poti rezolva aia ai +1 si il si pun. Momentan mai astept. Imi place tot la el, scrisul dar animatia ai stricat-o putin...

Din greseala am taiat din ele cand le-am redimensionat.

AtTI6Ou.gif90EQCzf.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.