Jump to content

Call of Duty Black Ops.


Lexic
 Share

Recommended Posts



Call of Duty Black Ops :

Black Ops este programat pentru a fi lansare in noiembrie 2010, iar surse indica faptul ca jocul este dezvoltat de Treyarch ,iar actiunile si storiline-ul vor fi stabilite de-a lungul istorie, între al doilea război mondial şi ziua de azi.Este, de asemenea insinuat că unele dintre misiuni ii vor duce pe jucatori in zone precum Cuba şi America de Sud, fapt care indica o perioada precum cea a Războiului Rece in timpul crizei bazelor militare rusesti din Cuba.

În adevăratul Modern Warfare stil , gamerii vor avea,se pare,o şansă de a juca în calitatea de membru al Special Air Service (SAS), în cadrul caruia jucătorii vor fi implicaţi în lupte strânse în timpul unei misiuni în ambasadei iraniene în cursul lui 1980.Vedeti deja un mic decalaj intre anii misiunilor?Nu stiu voua cum va suna,dar mie mi se pare grozav.

De asemeanea mai este insinuat ca jooul Call of Duty 7: Black Ops,va avea celebrul "Zombie Mod",mod de joc care l-a facut celebru pe COD :World at War.

Jucatorii din Africa de Sud,pana la jucatorii din Europa si America,vor beneficia de servere dedicate COD7 de cea mai buna calitate.Jucătorii din întreaga lume ar trebui să pună mana de la mana pentru Activision, care pare sa aiba cateva probleme cu serverele dedicate pentru celelalte titluri ale francizei Call of Duty.


Din pacate nu am gasit cerintele de sistem imi cer scuze , revin cu EDIT !
Link to comment
Share on other sites

N-am rabdare sa astept il voi termina complet 10 Prestige level maximum si sa ma distrez cu clanul meu. Nu-mi pasa cat dureaza sa fiu pana la Prestige 10.

Edited by just.INCREDIBLE
Link to comment
Share on other sites

O sa fie un jocde amatori pentru cei care nu cunosc un Call of Duty facut de tatal lui, Infinity Ward, cum au fost si Modern Warfare. Si asta o sa fie de la aceeasi firma ca si World at War, care nu s'a ridicat la performantele celorlalte Call of Duty. Dar in fine, o sa il joc si pe asta cum leºam jucat pe toate celelalte din serie, inafara de Finest Hour, Roads to Victory, COD 2 Big Red One si COD 3.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.