Jump to content

Salutare

Diabolik
 Share

Recommended Posts

* Nick-ul tau: KilobaiD <- \

* Prenume: Andrei

* Varsta: 19

* Locatia: Orasul Lalelelor

* Ocupatie: Gamer <:-P

* Jocul(rile) preferat(e): MMORPG. La inceput am jucat MU apoi WOW si acum am vrut sa incerc SA MP, la inceput esti nab in orice joc, dar daca întrebi si esti pasionat te prinzi repede si poti deveni un maestru, Strategie {Total War} -In special Rome si Medieval II- {Civilisation 3/4} si un pic de P.E.S. 10 + Freelancer >:)

* Hobby-urile tale: Privitu' pe fereastra, plimbatul cu masina de spalat. ah serios? Pai sa vedem... Jocurile, Grafica, Webdesign-ul si in general creerea de chesti ingenioase. si sahul.

* Interese: <Interesele intra aici>

* O descriere despre tine: Pai sa te descri singur este ca si cum ai incerca punandu-te intr-o galeata sa o ridici tragand de maner. Nu are rost. Faptele sunt mult mai bune decat cuvintele.

* De unde ai aflat de B-Zone Community?: GameMonitor, cautam un srv de SAMP si am vazut ca-i cel mai populat, m-am hotarat sa-l incerc

* Alte precizari?: Felicitari pentru comunitate, pare draguta, i-mi aduce aminte de niste momente dintr-o alta era....

Felicitari pentru membri majoritatea sunt foarte de treaba, este drept ca fiecare turma are oile negre

Felicitari pentru Admini si Moderatori, stiu cat de stresant poate sa fie sa fi corect cu toti dar sa nu reusesti, si sa ai grija in general de membri, sa te zbati aproape pentru nimic.

Best regards, KB. !

LE : Multumesc de primire ^^

Edited by KilobaiD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.