pAin93 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Am doar o creatie deoarece miam reinstalat windows-ul si mi sau dus tote...asta o am de la sig ....sper sa va placa: P.S.: Eu nu fac R.I.P. P.S.2: Poate mai gasiti sig-ul acesta deoarece este facut dupa un tutorial dar puti sa va uitati la background sigur nu va fi acelasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Am doar o creatie deoarece miam reinstalat windows-ul si mi sau dus tote...asta o am de la sig ....sper sa va placa: P.S.: Eu nu fac R.I.P. P.S.2: Poate mai gasiti sig-ul acesta deoarece este facut dupa un tutorial dar puti sa va uitati la background sigur nu va fi acelasi chiar arata bine,si imi place ca ai fost atent la tutorial,a iesit chiar cum trebuia,nu stiu daca esti incepator,sau nu,dar e foarte bine PS.stai ca vin designerii si te critica ca nu le convine ceva ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAin93 Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 nus incepator dar nici pro am facut dupa tutorial ca ma plictiseam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Stiu tutrialul bine, ca doar eu l-am facut, si mi-am dat seama ca n-ai setarile la smudge, vezi daca le gasesti p'aici pe forum. Daca nu da-mi un pm cu id-il tau sa ti le dau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Am doar o creatie deoarece miam reinstalat windows-ul si mi sau dus tote...asta o am de la sig ....sper sa va placa: P.S.: Eu nu fac R.I.P. P.S.2: Poate mai gasiti sig-ul acesta deoarece este facut dupa un tutorial dar puti sa va uitati la background sigur nu va fi acelasi Frumos ai urmat bine tutorialu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAin93 Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 (edited) New : Stiu ca nu mi-a iesit asa bine ...am facut-o destul de in graba. Oricum parerile voastre conteaza <'>...le astept. Edited August 7, 2010 by pAin93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 (edited) Pai cam mult / se vede cam mult Motion Blur (cred ca, cu asta ai dat..) , incearca sa ii reduci putin din Opacity Oricum, e draguta lucrarea Edited August 7, 2010 by SnizeL Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAin93 Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 ms...am sa revin cu edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 New : Stiu ca nu mi-a iesit asa bine ...am facut-o destul de in graba. Oricum parerile voastre conteaza <'>...le astept. Imi place e draguta,nu prea am ce sa critic la ea,imi place,Felicitari:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Seteaza opacity mai mic la Brushul Galben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Sunt destul de ok pentru inceput , lucrezii bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAin93 Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 (edited) New: Si un edit la ultima: Edited August 7, 2010 by pAin93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAin93 Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 Va place cum fac eu avatarele?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Culorile imi plac,dar nu-mi place patern-ul cu linii si scrisul Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAin93 Posted August 8, 2010 Author Share Posted August 8, 2010 (edited) New sig: Nu cred ca a iesit asa bine ca imi era somn cand am facut-o.... mie mi se pare frumoasa ...dar conteaza parerea voastra New sig: Cred ca aceasta mia iesit cel mai bine. Edited August 8, 2010 by pAin93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 GJ tine-o tot aja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Cea cu Justin incearca sa dai opacity mai mic pe la 30-40 pentru ca se vede prea puternic ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 pai ultima era mai buna daca stergeai scan-line de pe render textul incearca sa il faci cu cliping mask, vad ca ai inceput sa lucrezi smudge, tineo tot asa, lucreaza cat mai multe tutoriale si vei evolua, daca ai vreo intrebare pm me. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAin93 Posted August 11, 2010 Author Share Posted August 11, 2010 (edited) Color : Black & White : Edited August 11, 2010 by pAin93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAin93 Posted August 11, 2010 Author Share Posted August 11, 2010 New Transformers sig: Nu e prea frumoasa am facut-o in graba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Cea mai tare a iesit cea cu Emin3m....imi place mult stilul tau :X:X:X tot asa :X:X:X Pain(durere) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAin93 Posted August 11, 2010 Author Share Posted August 11, 2010 Cea mai tare a iesit cea cu Emin3m....imi place mult stilul tau :X:X:X tot asa :X:X:X Pain(durere) Multumesc ! New Sig : Cred ca e si cea mai reusit...e dupa un tutorial am lucrat la ea aproximativ 30-40 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterClouD Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 (edited) ce e asta frate? Culori Care nu se potrivesc Flow nu ai Deph nu ai Gaurile alea ce vrea sa reprezinte ca e ciuruit? trebuia un pic de blur pe sabie si corp fara fatza niste gm`uri Textu e praf Mai citeste niste tutoriale eu asta zic Asta e la primu adica ala cu ClouD - Eminem - scoate pattern ai pe langa sig goliciune baga niste c4d un text mai adecvat mai aproape de render doamne... Transformers- deja pe transformers la-i transfomat. Aia cu baiatu ala - simpla super simpla nu are nimic decat dunga albastra si Princess Of persia - praf iar ce ai frate cu paternu ala ? lasa`l naibi de patern si pune efecte pe sig c4`uri aranjeazale sa se integreze Trebuie neaparat sa citesti niste tutoriale ! Edited August 12, 2010 by ClouD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 New Transformers sig: Nu e prea frumoasa am facut-o in graba. Nu ai ales bine culorile, se vede sters, iar text-ul lasa de dorit Mai urmeaza cateva tutoriale Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Asta nu prea imi place ..celelalte sunt ok Asta nu prea imi place ..celelalte sunt ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts