Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

B-Olympics Autumn 2016 - Propuneri | Suggestions

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

LvTWTGG.png

- Deoarece părerile participanților noștri contează, aceștia vor putea propune noi idei și noi probe.

- Tot ce trebuie să faceți este să postați în acest topic o idee sau o probă folosind următoarele modele de postare.

- Există posibilitatea ca unele probe propuse de voi să ia formă în această ediție sau chiar edițiile următoare.

- Probele pot fi propuse până pe 10 noiembrie 2016.

- Din probele propuse voi alege eu ceea ce mi se pare interesant și nou.

Model propunere

Nick:

Level:

Propunere:

Cu ce cred că ajută:

Model propunere probă

Nick:

Level:

Numele probei:

Descriere:

Alte precizări:

English

- Because our participants' opinions matter, they can propose new ideas and new tasks.

- All you have to do is to post in this topic an idea or a task using the following models.

- There is a possibility that some of the suggested tasks to be approved this edition or in an other.

- The tasks can be suggested until 10 november 2016.

- From the tasks suggested I will choose what I find interesting and new.

Propose model

Nick:

Level:

Propose:

I think will help with:

Task propose model

Nick:

Level:

Task name:

Description:

Other specifications:

Nick:JunK_

Level:25

Numele probei:Telefonul fara fir!

Descriere:Va fi nevoie de 5 playeri care sa ajute la event, ei vor avea cate o propozitie/cuvant stabilit din inainte iar cei care vor sa participe trebuie sa mearga la fiecare player care ajuta si sa ia acel cuvant/propozitie care la stabilit el, cel care ajunge la toti playerii primul va trebui sa se duca la organizatorul event-ului si sa-i spuna propoztia/fraza.

Alte precizări: Sper ca va place.

@Valad, O idee foarte buna de proba, s-ar putea sa fie pusa in aplicare acum (toamna) sau la iarna, depinde de cum voi sta cu probele. Multumesc de idee.

Nick: iAW

Level: 30

Numele probei: Clan Wars

Descriere: Clan Wars, in care se vor inscrie 12 clanuri cu 15 membrii. Disputele probelor se vor afla intr-un alt virtual world in care se va realiza un fel de League of Legends, adica pe autostrada LV vom avea drept "mid", alaturi de cateva obstacole ceva inedit. Primul ce omoara "nexusul" clanului rival castiga premiul.

Alte precizări: Un astfel de concurs a mai existat in trecut din cate imi aduc aminte, dar a fost inlaturat sau nimeni nu s-a mai ocupat.

, in ideea ta ar exista 3 probleme, stiu deoarece si mie mi-a venit odata aceasta idee. Prima problema ar fi ca eu nu mi-as mai dorii sa fac olimpiada si pentru clanuri, deoarece nu toti membrii clanurilor sunt la fel de seriosi precum membrii factiunilor, acestea pot sa expire inainte de inceprea/terminarea olimpiadei, iar premiul nu va fi mereu atat de mare incat sa pot sa il impart in 2 parti (factiuni/clanuri). A doua problema este ca ar dura foarte mult timp, deoarece ar trebuii sa tot aduc factiuni sa se lupte intre ele in echipe. A treia si ce-a mai importata este ca nu pot face ca membrii ce participa la acea proba sa se respawneze in "fantana" lor, dearece odata ce ai murit intr-un virtualworld, vei fi respawnat la casa/hq-ul tau.

Totusi, daca nu ar fi existat ultima problema, ti-as fi luat in considerare ideea, chiar daca as fi facut-o pentru factiuni si nu pentru clanuri, probabil in sezonul de vara, cand as fi avut mai mult timp, deci te rog, daca ai si alte idei, sa mi le zici aici, iar eu iti voi zice daca sunt bune sau ce probleme se regasesc, iar daca probleme pot fi rezolvate, e posibil ca ideile tale sa fie si puse in practica. Multumesc din nou pentru idee :).

, in ideea ta ar exista 3 probleme, stiu deoarece si mie mi-a venit odata aceasta idee. Prima problema ar fi ca eu nu mi-as mai dorii sa fac olimpiada si pentru clanuri, deoarece nu toti membrii clanurilor sunt la fel de seriosi precum membrii factiunilor, acestea pot sa expire inainte de inceprea/terminarea olimpiadei, iar premiul nu va fi mereu atat de mare incat sa pot sa il impart in 2 parti (factiuni/clanuri). A doua problema este ca ar dura foarte mult timp, deoarece ar trebuii sa tot aduc factiuni sa se lupte intre ele in echipe. A treia si ce-a mai importata este ca nu pot face ca membrii ce participa la acea proba sa se respawneze in "fantana" lor, dearece odata ce ai murit intr-un virtualworld, vei fi respawnat la casa/hq-ul tau.

Totusi, daca nu ar fi existat ultima problema, ti-as fi luat in considerare ideea, chiar daca as fi facut-o pentru factiuni si nu pentru clanuri, probabil in sezonul de vara, cand as fi avut mai mult timp, deci te rog, daca ai si alte idei, sa mi le zici aici, iar eu iti voi zice daca sunt bune sau ce probleme se regasesc, iar daca probleme pot fi rezolvate, e posibil ca ideile tale sa fie si puse in practica. Multumesc din nou pentru idee :).

Sa spunem ca nu ii respawnam, ci ca vom face eveniment Last Man Standing pe echipe, gen sa se bata ca in CS:GO, iar daca un membru dintr-un clan ramane in viata, castiga.

Exemplu // ZEW vs AIM

ZEW - 25 membrii

AIM - 25 membrii

AIM, hai sa ne batem, cei ce raman in viata castiga.

Premiul nu-l hot hotari eu pentru ca nu stau in putinta, dar pot sa contribui. Mersi fain.

, cum am zis si mai sus, nu voi mai face o olimpiada la care sa participe si clanuri, motivele mai sus, daca o voi face, o voi face doar cu clanurile vechi si serioase.

Deci sa ne referim la factiuni, stii cum la war sunt mai putini membrii de o parte si mai multi de alta? Stii ca mereu castiga factiunea cu cei mai multi online, daca ceilalti nu au coduri. Pe langa asta ar fi un masacru si o neintelegere totala, deoarece nu e ca la war ca nu iti poti ataca coechipierii, sunt multe variabile de care trebuie tinut cont.

Acum sa ne punem in rolul de admin 4. Trebuie sa dau 50 /gethere pentru fiecare parte a acestei probe, deoarece este doar 1 din 10, dupa asta trebuie sa fiu atent sa le iau la toti armele, dupa trebuie sa le dau tuturor arme si repeat... I-as exaspera... Si asa ma chinui sa ii fac sa accepte cand am nevoie :))

Daca vrei sa continuam aceasta discutie, te rog sa imi dai pm, sa nu facem chat aici :).

Nick: Rexton

Level: 45

Numele probei: The road to the mine

Descriere: Participantii vor pleca de la cariera din LV(quarry job) in vehiule de tip Dumper(cere de skill 5 quarry worker). Acestia trebuie sa urmeze un anumit traseu(facut de catre admini cu containere puse in anumite puncte) sau nu. Se vor urca cate 2. Unul va conduce si pasagerul va avea in mana un M4 cu 90 de gloante, asta ajutandu-i sa elimine concurenta daca au tinta buna. Ei trebuie sa ajung la baza muntelui Chilliad.

Alte precizări: Am facut o harta sa iti dai seama cam ce vreau sa zic.

pS7r2rE.jpg

, Voi tine cont de aceasta idee pentru olimpiada de iarna deoarece sunt deja 10 probe pentru cea de toamna. Multumesc pentru idee.

Nick:[TL]Djk314

Level:47

Propunere: Eu consider ca ar fi mai bine sa fie probele la niste ore mai tarzii. De exemplu sunt playeri care au si scoala de dupa-amiaza. Sunt unii care scapa la 6 de exemplu deci din start rateaza ambele probe din acea zi. As propune sa fie probele 18:00-20:00 si 20:00-22:00.

Cu ce cred că ajută: Ar putea sa participe toti. Intr-un fel este o discriminare intrucat cei de dupa-amiaza vor putea participa doar la probele 18-20 daca scapa la 17 si vor putea participa doar in weekend.

@Djk314 Legend, Nu pot face asta, si asa am dus-o pana la limita. M-am gandit si la cei cu scoala dupa amiaza si la warurile purtate de gang-uri, deoarece si acestea participa, si am ajuns la mijloc. Nu pot sa trec de 20, dar nici sub 16, iar dupa ora 22 nu mai sunt admini si nici interes fata de un asemenea eveniment, in concluzie, 16-20 este cea mai buna alegere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.