BADWOLF ZEW Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 (edited) Display name : BadWolf Numarul posturilor : 111 posts Doresc urmatoarele lucruri : PSD la acest avatar sau macar asemanator Alte precizari : Dau 1+. Edited October 30, 2016 by BadWolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Exista o multime de tutoriale pe Youtube, uite de exemplu asta: RUNNIX face o treaba buna chiar daca este de pe comunitate rivala, am invatat tot de la el, nimeni nu-ti va da PSD-ul lucrarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BADWOLF ZEW Posted October 31, 2016 Author Share Posted October 31, 2016 O sa incerc , eu am cs4 ... dar totusi o sa incerc revin cu edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 O sa incerc , eu am cs4 ... dar totusi o sa incerc revin cu edit Nu are nimic ca ai CS4, si la CS4 poti face astfel de animatii. Diferenta este ca la CC ai mai multe optiuni si se cheama Timeline, dar sistemul Frame animation e la fel si la CS4 si la CC. Cand intri sus, in "Windows" iti activezi "Animation" si iti va aparea bara de frame animation jos si de aici ar trebui sa poti urma tutorialul postat de Panda. In caz ca apar probleme sau alte nelamuriri poti sa imi trimiti un PM. Voi inchide acest topic deoarece ai primit o alternativa si un raspuns valid, sa-i spun asa. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts