Bebell Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 SOTW Number : 23 Tema : Abstract Dimensiuni : Minim 300x125 maxim 450 x 150 Informatii : •Inainte sa postati cititi Regulamentul. •Creatile sa nu contina numele vostru pe ea , ci doar SOTW #23 B-Zone. •Castigatorul va primii urmatorul banner : Lucrarile mi le trimiteti prin pm pana la data de 11/08/2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 11, 2010 Author Share Posted August 11, 2010 1 # 2 # 3 # 4 # 5 # 6 # Juriul care poate vota este: Bebell SmithWilliams Christian radiKal AllexFTW JusTMed NightFury Cei care voteaza si nu fac parte din juriu vor primi warn. Puteti vota pana pe data de 21/08/2010. START VOTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Ok, votez 1. No coment, numai' bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 (edited) Ok, votez 2. No coment, numai' bine. Edited August 11, 2010 by NightFury Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Lucrarea 1: Arata foarte bine,mai putin textul.In rest e foarte frumoasa,doar borderul cam gros si in dreapta e mai "cheala" decat stanga. (Daca se poate sa primesc si eu resursele prin pm,as aprecia mult) Lucrarea 2: Si aceasta este foarte reusita doar ca putin cam simpla,mai mergea inca ceva pe langa,textul e frumos,sa nu mai zic ca sunt putine lucrari care arata bine cu border alb. Lucrarea 3: E cam uratel efectul ala si borderul mov . Lucrarea 4: Textul cam imprastiat si efectele cam aiurea,un abstract adevarat nu e asa. Lucrarea 5: Redimensionat + border atat. Lucrarea 6: Cine face ma lucrarile astea ? Votez: Lucrarea numarul #2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Sincer dupa parerea mea nici una nu mi se pare sa fie in tema: Abstract. Dintre toate mi se pare mai reusita lucrarea numar 1.Putea sa fie mai lucrata , si borderul mai mic , dar mi se pare tema mai apropiata de ceea ceruta. Frumos Topazu ala , Vote 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Vote#5. Eu unul cred ca e facuta din brushuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterClouD Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Off : nightfury vreau si eu renderu cu magicianu daca nu te superi adica cel de la semnatura curenta On : vote 2 frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 (edited) Off : nightfury vreau si eu renderu cu magicianu daca nu te superi adica cel de la semnatura curenta On : vote 2 frumos Bebell SmithWilliams Christian radiKal AllexFTW JusTMed NightFury Cei care voteaza si nu fac parte din juriu vor primi warn. Votez lucrarea numarul 1 , mi se pare cea mai buna , a reusit sa imbine culorile foarte frumos , felicitari. Edited August 14, 2010 by JusTMed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 14, 2010 Author Share Posted August 14, 2010 vote lucrarea 1 . culori frumoase, totul este bine aranjat. WInner lucrarea #1 AllexFTW primesti ca premiu acest logo : . FELICITARI!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts