Daniel Stoica Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am o problemă cu PM-urile pe forum. Nu pot trimite pm-uri. Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/BDy8M Alte precizări: Aș dori să știu dacă este de la mine sau de la contul de forum. PS: Am încercat și cu alt browser și degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BalkaToN Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Șterge din PM-uri și încearcă iar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South aNas Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 @ Aceasta este o eroare de server , Încercați să dezactivați setările antivirus sau Change IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Șterge din PM-uri și încearcă iar.Aici este răspunsul corect. Serios? Să dai change ip pentru ce? Pentru că vrei tu un +1? Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.