Jump to content

Problema Fps Gta San Andreas

LiGHTEN

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce am doar 93-97 fps pe sa:mp cu setarile pe high si rezolutia pe 1920 x 1080 x 32
Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: Nu inteleg, normal trebuia sa am minim 200-250fps cu urmatoarele componete :

processor i5-4210U Skylake 1.7 Turbo pana la 2.7GHz

nvidia geforce 920M cu 2GB VRAM

4GB DDR3L memory si 1000GB HDD.

De ce am sub 97 fps:| cand trec pe langa locuri gen: downtown ls, primarie etc.. imi scade la 60-50 si ma deranjeaza deoarece se misca in "lag"

P.S: Am incercat sa adaug FPSUnlocker e degeaba, aveam rezolutia tot pe 1920 x 1080 x 32 si tot 97 fps aveam, dar daca o puneam pe 800 x 600 deabea atunci aveam 200fps..

P.S X2: Nu inteleg de ce fps scade de la 97 la 50.. ( in gta5 ma joc constant cu 35-40fps cu setarile pe medium ) adica e putin aiurea sa am 50-90 fps pe samp cand eu pe gta 5 am 35-40fps constant..

SA:MP-ul este prost optimizat de când se știe.

Mai mult de 110 fps-uri nu prinde nimeni, oricât de performant ai avea PC-ul...

Iar despre drop frame-uri... încearcă să mai închizi programele ce rulează în background, sau nu știu.

Aici conteaza daca ai laptop/PC.De exemplu un procesor pe laptop e mult mai prost decat unu la PC,chiar daca e acelasi model.

FPSUnlocker nu iti creste niciun fps,mie imi arata ca am 450-600 fps in SAMP,dar daca deschideam bandicam/fraps sau rulam jocul cu Steam,tot aceleasi FPS-uri aveam.

Iti recomand sa joci pe Win 7.E mult mai recomandat pentru jocurile vechi decat 8/8.1 si 10 ( asa cum a spus si RapDaily mai sus) + baga grafica pe low ( pierzi doar umbrele daca le ai pe high,deci nu e mare chestie) + widescreen ON

Problema e ca acest laptop nu suporta windows 7 :( suporta doar w8 / w8.1 / w10.

am incercat sa instalez windows 7 acum ceva timp.. dar nu am reusit deoarece am avut probleme cu driverele.. (nu erau compatibile cu w7)

SA:MP-ul este prost optimizat de când se știe.

Mai mult de 110 fps-uri nu prinde nimeni, oricât de performant ai avea PC-ul...

Iar despre drop frame-uri... încearcă să mai închizi programele ce rulează în background, sau nu știu.

De obicei nu am programe in fundal cand ma joc sa:mp (mai ales la wars) am doar sa:mp deschis si eventual playlistu'

Incearca sa intrii in sa-mp.cfg si sa maresti limita de fps apoi intra in joc la optiuni la grafica si ai ceva acolo Frame Limiter , muta-l de pe ON pe off si nu o sa ai probeleme . Daca nici asa nu merge intra in task manager si schimba-i importanta jocului de pe normal cu un nivel mai ridicat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.