Snik Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Am si eo o intrebare,de ieri cand am intrat pe forum am observat ceva,de fiecare data cand intru intr'un topic in care sunt posturi apare altfel,apare doar primul post din acel topic si dupa imi apare la fiecare add replay cate un rand ,nu imi mai apare poza cu avataru si datele alea ,nici signature nu mai vad,decat primele cuvinte care apar si dupa apare ... Uitati SS: http://img.b-zone.ro/images/37026129456283704064.png Va rog ziceti'mi si mie cum fac sa nu mai imi apara asa,multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 1. Ori e setat de catre un administrator/moderator. 2. Ori ai umblat pe la setarile contului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 OK si poti sa imi zici cum sa fac sa se rezolve sa apara din nou ca inainte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Acolo la bara aia de la topic ai Options.Dai Display Modes >Standard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Cred ca e prima varianta ... eu cel putin nu gasesc nimica de genu' la setari. Insa ciudat e ca eu le vad normal ... classic view ... default settings. Poate a incercat atunci pe moment chestia asta. N-am idee exact. LE: Uite ca te-a salvat radikal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.