Gazon Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Deci, la camin administratorul a blocat cateva porturi, nu stiu care is sau cate is, nici macar nu prea stiu bine ce sunt alea porturi, in fine, deci nu ma pot juca nici un joc online printre ele si samp, pur si simplu nu mi se conecteaza, intrupe samp imi apare ca si cum nu as avea net, intru pe lol, cand intru in joc nu se incarca ca zice ca nu am internet, ce sa fac? stiti vrun program ceva? Pls help me lacrima. Screenshot (în caz că este necesar) Alte precizări: Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuhrer Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Inseamna ca a blocat porturile jocurilor care te jucai. Cumpara-i o bere si zi-i sa le dezblocheze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 48h fără răspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.