Jump to content

PES 2011


JustMed
 Share

Recommended Posts

<div align="center"><img src="http://img.b-zone.ro/images/08322704254423588707.png" border="0" class="linked-image" /></div>

Iata ca developerii <b>Konami</b> s-au tinut de cuvant. Tot ce se zvonit aceste zile s-a adeverit. <b>Konami</b> vrea sa revolutioneze aceasta lume a simulatoarelor sport, si se pare ca va reusi. Dar sa vedem detaliat ce ne spun developerii despre noul PES ce va fi lansat in toamna acestui an:

 

<b>Konami Digital Entertainment</b> va oferi o noua experienta fotbalistica la finele acestui an datorita noului joc din seria <u><b>Pro Evolution Soccer</b></u>, cunoscuta "<b>PES</b>", cu noul titlu, <u>2011</u>, ce va fii disponibil pe PC, PlayStation 3, Xbox360,Wii, PSP si PS2, ce va reprezenta o noua era in celebra serie.

 

<b>PES</b> a fost intotdeauna recunoscut pentru realismul de care "a dat dovada" in fiecare an, dar <b>Konami</b> nu se opreste aici, <b>PES 2011</b> revigorand seria cu cele mai importante schimbari la capitolul <b>Gameplay</b>, pentru a revolutiona simularea celui mai frumos sport din lume in lumea virtuala. Bazat pe controlul "<i>freedom of play</i>", <b>PES 2011</b> introduce o bara pentru fiecare jucator ce permite user-ului de a-si folosi precizia in a stabili puterea fiecarei pase, respectiv a suturilor pe durata unui meci.

 

Mingea poate fi trimisa in orice directie posibila cu o precizie incredibila, permitand jucatorilor de a controla ritmul unei partide. Aceasta libertate in teren este, de asemenea, implementata datorita noului AI proiectat astfel incat fiecare atribut a jucatorului sa stea in propriile sale "maini". AI-ul nu va mai inverveni necontrolat pe durata meciurilor, jucatorii fiind obligati sa faca fiecare miscare dupa cum doresc. Pasele, de asemenea, nu vor mai fii trimise automat la cel mai apropiat jucator, desi PES 2011 va oferi un control precis in care fiecare jucator profesionist va putea fii controlat cu mare exactitate in orice miscare pe care acesta o poate realiza.

 

"Este timpul ca <b>PES</b> sa sufere o transformare, iar noul joc constituie cea mai mare evolutie din intreaga serie", a declarat <b>Jon Murphy</b>, Liderul din Europa al echipei japoneze. "Am continuat sa lucram in functie de doleantele faniilor nostrii, si de a introduce cat mai multe elemente din fotbalul real in noul <b>PES</b> pentru a le satisface dorinta de simulare autentica. Atat libertatea in miscari, cat si animatiile sunt foarte prioritare, iar aceste doua parti ale unui joc de fotbal vor fii refacute de la 0, aflandu-se intr-o stransa legatura.", a mai spus Jon.

 

<b>PES Productions </b>a dezvaluit, sub structura unor "puncte" principalele feature-uri pentru <b>PES 2011</b>, transmitand faptul ca jocul in echipa este necesar pentru a avea succes in noul titlu, datorita faptului ca, PES, este perceput ca un Simulator.Rezultatul este, fara doar si poate, performanta de a avea cel mai realist joc <b>PES</b> pana in ziua de astazi.

<div align="right"><font color="#FFFFFF"><u>pesromania.ro</u></font></div>

<u><b>

Poze Pro Evolution Soccer 2011</b></u>

<img src="http://img.b-zone.ro/images/82813625286106362715.jpg" border="0" class="linked-image" />

<img src="http://img.b-zone.ro/images/33413376210245699620.jpg" border="0" class="linked-image" />

<img src="http://img.b-zone.ro/images/45233857393471975990.jpg" border="0" class="linked-image" />

<img src="http://img.b-zone.ro/images/34390356716470291755.jpg" border="0" class="linked-image" />

<u><b>

Trailer Pro Evolution Soccer 2011</b></u>

 

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=UcBP8CeRR1g&hl=en_US&fs=1"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=UcBP8CeRR1g&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=UcBP8CeRR1g&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

 

<u><b>Parerea mea</b></u> : Cred ca este prima oara in ultimii ani cand o sa fie o lupta stransa intre FIFA si PES , chiar daca sunt un fan FIFA , nu cred ca vor intrece PES-ul.

Edited by JustMed
Link to comment
Share on other sites

Mereu am adorat PES din priviinta graficii excelente =P~ Vad ca 2011 are o grafica si mai super, si vad ca au inceput sa se axeze si pe gameplay, mai dai un gol de la distanta, etc. Fazele din trailer sunt excelente. Nici nu se compara cu FIFA. Desi nu prea ma joc nici PES nici FIFA, sunt de acord cu tine, "nu cred ca vor intrece PES-ul."

Frumos review, good work.

Link to comment
Share on other sites

PES a fost putin mai bun la grafica la fiecare joc decat FIFA, dar la restul cum ar fi Gameplay, AI, feeling bate FIFA cu mult.

 

In fine, presimt ca anuº asta o sa bata FIFA si la grafica. PES doar au imbunatit motorul grafic la fiecare joc scos, pe cand Electronic Arts or sa scoata un motor grafic cu totul nou. Oricum, nu stiu cum puteti compara EA cu Konami.

Link to comment
Share on other sites

Tin sa va zic daca vrei versiuna RO ...si site'u official unde apar anunturi si toate chestiile succes

-edit-

 

Niste explicatii :

 

Fifa a "Trait" in trecut pentru ca ei nu aveau precum PES , NG ( New Generation ) si modu' gameplay

 

Pes are grafica mai buna ..jucatori cu fetze reale ce seamana leit cu juc. din realitate acum la 2012 iti poti face propiul stadion

 

la "become a legend" la pauza / inceputul meciului iti arata antrenorul schitza cum sa te asezi etc ..

 

Poti sa lasi mingea sa "curga" la alt coleg

 

La fifa zice-ti ca e mai real ..la Pes cand te misti cu omul nu se duce direct in dreapta ..inainte poc -> o ia usor spre | after -> daca intelegeti ce vreau sa spun etc ..

 

Concluzie : PES R00LZ

Edited by JusTMed
Link editat.
Link to comment
Share on other sites

E clar peste 2010 numai daca ne gandim la cupa libertadores si supercufa europei , mai au si cateva echipe licentiate , dar pacat ca nu va fi macar 1 campionat licentiat...

Am jucat demo , controlul paselor este de precizie elvetiana , dar ma deranjeaza sistemul de sut :| .Daca dai oleaca mai tare se duce in tribuna , daca dai mai incet se duce la firul ierbii ; din lovitura libera slabe sanse sa dai un gol , din aprox 7 lovituri care le-am avut 1 am dat pe poarta :(

 

Grafica no comment !!! <:-P

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.