Jump to content

Cerere - Unchiu - Avatar

Unchiu ROYAL
 Share

Recommended Posts

• Nick: Unchiu.
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar
  • Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Am facut-o acum mult timp..si din pacate nu pot sa gasesc linkul daca este nevoie neaparata, o sa ma uit mai in detaliu
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): ~
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): O Felina care rage de preferat Leu / Tigru
  • Text: Unchiu
  • Dimensiuni: le stiti voi, pentru acest forum.
  • Alte precizari: Textul sa fie oarecum transparent

@@Cristina, Sefa, dupa prestatia trecuta cu acel tigru, as fi foarte bucuros daca ai putea sa faci magie sa apara si aici ceva, in stilul tau, frumix :>

Astept toate creatiile, si va voi acorda +1 fiecaruia in parte pentru efortul depus. ( deoarece am o oarecare impresie la cat de greu e sa multumesti pe cineva in astfel de lucruri )

~Multumesc.

L-am gasit eu pentru tine si nu a durat 1 minut. https://forum.b-zone.ro/topic/334796-cerere-unchiuzew-avatar/nu pot sa inteleg de ce daca scrie obligatoriu nu puteti sa respectati aceste lucruri. In cazul in care nu te descurci sa gasesti ultimele cereri, aici ai doua tutoriale foarte folositoare si usor de urmat. O sa primesti o interdictie de 3 zile, asta insemna ca o sa poti deschide urmatoare cerere peste 8 zile. In cazul in care sunt alte nelamuriri ma poti contacta prin PM si iti recomand sa completezi modelul de cerere cu mai multa atentie data viitoare.

Topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.