GETLOWakaPG Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am incercat sa-mi instalez un Hud de GTA V facut de catre DK22Pac doar ca nu a functionat, puteti vedea cum se vede minimap acum sau locul unde trebuia sa stea pictograma cu pumnul din coltul din dreapta sus.Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/V3xA6 Alte precizări: Multumes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
so0unDy TSA Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Salut. Este de la mod. Ia altul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senariis Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 De precizat la acest mod este că, HUD-ul tău înainte de instalare trebe sa fie default al jocului, lasă HUD-ul original al San Andreasului şi repeta instalarea, aşa ar trebui să îți mearga dacă-l instalezi corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am incercat sa-mi instalez un Hud de GTA V facut de catre DK22Pac doar ca nu a functionat, puteti vedea cum se vede minimap acum sau locul unde trebuia sa stea pictograma cu pumnul din coltul din dreapta sus. Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/V3xA6 Alte precizări: Multumes! Descarca radarect.asi si silentasi loader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOGARU SHAKALU Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 1. Incearca silent asi loader. 2. Incearca sa mai instalezi odata GTA V-HUD pe un GTA default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 1. Incearca silent asi loader. 2. Incearca sa mai instalezi odata GTA V-HUD pe un GTA default. Data viitoare sa te uiți ce s-a mai postat, ai primit deja răspunsul, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.