Jump to content

Senariis

Donator
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 Impressive

3 Followers

About Senariis

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 05/05/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valencia

Previous Fields

 • Real name
  Florin

Recent Profile Visitors

2542 profile views
 1. Senariis

  @Kelton @Bobo Aveti o mica problema aici, pe serverul RPG2 scrie ca incepe pe 1 Aprilie iar voi ati precizat ca incepe pe 1 Martie. https://postimg.cc/Sn4NPycp
 2. Am prieten cum n-are nimeni,

  Cel mai bun de pe pământ ! ❤️

   

   

  1. Senariis

   Senariis

   In mai bagam melodia, ne porcim si varsam 2 lacrimi 😅

 3. cf măi mister suteu

 4. Senariis

  Incearca un reinstall complet la joc, sterge inclusiv datele salvate in Documente de joc sau daca ai moduri incearca sa mai sterge din ele si vezi care e cauza problemei.
 5. Senariis

  Unde nu e, Dumnezeu nu cere.
 6. Senariis

  Se poate inchide acest topic, am discutat cu Bobo pe facebook si incercam sa solutionam problema, multumesc si celor care au ajutat cat de cat.
 7. Senariis

  Ai un model de respectat dar tu nu stii de asa ceva, da-ne mai multe detalii daca vrei sa te ajutam si cu ce program filmezi?
 8. Senariis

  Normal ca joc 5 zile si dupa ma las atata timp cat eu incerc sa ma joc si imi pica serveru', iar cand incerc sa dau relog stau 30-60 de minute sa ma conectez la loc, nu stiu cui i-ar conveni sa vrea sa se joace si sa nu ii mearga dar acuma nu mai pica serveru', dar stau la conectare de mi se acreste si nu stiu cui i-ar placea sa plateasca VPN-uri doar sa se conecteze la un joc, mie unu nu. Am bagat destui bani in jocu' asta si am ajutat comunitatea cu ce am putut, la randu' meu am nevoie de ajutor sa pot continua sa ma joc pe aceasta comunitate.
 9. Senariis

  Pingu' n-are nici o treaba, si nu am cum sa nu fiu vazut ca jucator daca ma pot conecta pe server dar doar dupa 30-60 de minute. Astept un raspuns din partea lui @Omega16 pentru ca cel mai probabil el stie cel mai bine cu ce problema ma confrunt.
 10. Senariis

  Nu stiu daca tie ti-ar conveni sa platesti VPN sa te joci, eu caut o rezolvare altceva decat aceste VPN-uri.
 11. Senariis

  Daca te referi cum sa faci Windowsu', gasesti pe YT tutoriale cate vrei doar ca nevoie de CD butabil sau stick.
 12. Senariis

  https://www.dll-files.com/d3dx9_36.dll.html Da jos dll, si baga-l unde ai jocu instalat si data viitoare posteaza dupa model.
 13. Senariis

  Problema e ca stiu cum se instaleaza asta nu ar fi o problema, insa nu prea stiu care programe sunt bune am avut CyberGhost dar merge doar o zi, dar nu stiu unde as putea gasi un program full.
 14. Senariis

  Nick-name: MisterFlorin Problema/nelamurire: Salut, De cand sunt in Spania, Valencia am observat ca de cate ori incercam sa ma conectez de obicei dura in jur de o ora sa intru in joc [asta doar in cele mai fericite cazuri] de curand cineva mi-a zis sa imi fac VPN, dupa ce am facut acest VPN jocul imi intra din prima fara probleme, insa problema e alta aceste programe de VPN nu sunt gratuite si as vrea va cer ajutorul cu o alta rezolvare decat aceasta pentru ca nu e prea util sa platesti ca sa te joci un joc. Screenshot/Video: Alte precizari: As prefera sa raspunda @Bobo @Kelton pentru ca ei sunt cei mai in masura sa ma ajute.
 15. Numa din test in test esti @Verger :))))
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.