Jump to content

B-Olympics Autumn 2016 - Interviu | Interview - Plutonium & BiGziLa

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Salutare dragi membrii ai serverului RPG1 și ai comunității, m-am gândit că un astfel de interviu pe forum va fi mult mai interesant decât un live pe server, prin urmare în această seară îi avem alături pe Plutonium și BiGziLa, liderii facțiunilor de pe primul loc al olimpiadei de toamnă.

RelaXx: Buna ziua și bine v-am găsit, eu sunt RelaXx și alături de mine se află liderii facțiunilor finaliste din B-Olympics Autumn 2016, BiGZiLa și Plutonium, salutare!

Plutonium: Salutare, bine te-am găsit. Mulțumim pentru acest minunat interviu și pentru toată munca depusă pentru o olimpiada cât mai reușita, tot așa!

BiGziLa: Bună ziua B-zone, sunt onorat să conduc una dintre facțiunile finaliste din B-Olympics Autumn 2016!

RelaXx: Pentru început, suntem curioși să aflăm ce anume v-a convins să vă înscrieți facțiunile în ediția de toamnă a olimpiadei.

Plutonium: Cănd olimpiada a fost anunțată încă eram unul dintre subliderii facțiunii, m-am interesat să văd despre ce este vorba și am rămas impresionat când am văzut nivelul de complexitate, competitivitate și originalitate cu care a venit această ediție, așadar a fost varianta logică să ne înscriem și noi ca să avem șansa să concurăm alături de celelalte facțiuni pentru marele premiu.

BiGziLa: Eu personal mi-am întrebat membrii dacă vor să participe și a fost un spam cu "DA".

RelaXx: Facțiunile voastre au reușit să obțină rezultate excepționale, ce părere aveți despre probele din această ediție?

Plutonium: Mi-au plăcut enorm probele cu care a venit această ediție, pe lângă faptul că a fost o diversitate destul de mare de probe, putem spune că acestea au fost o combinație perfectă între amuzament și dificultate, fiind distractiv să participi, dar în același timp fiind și o provocare pentru participanți.

BiGziLa: Au fost unele probe interesante, eu la majoritatea am ajutat cu [/gethere] sau cu alte lucruri, a fost plăcut, probe bine gândite, mie îmi pare rău doar că nu s-au finalizat toate probele și încheiem olimpiada prematur.

RelaXx: Având în vedere că sunteți liderii facțiunilor care se luptă pentru primul loc, cum vă simțiți în acest moment?

Plutonium: Imediat după ce am preluat cârma acestei facțiuni am aflat că ne aflăm pe primul loc la egalitate cu Hitmen Agency, chiar nu m-am așteptat, a fost o surpriză plăcută. Totuși, membrii facțiunii mele sunt cei care merită laudele, ei ne-au adus facțiunea aici, pe primul loc. Acum rămâne de văzut dacă o să rămânem pe primul loc după proba de departajare sau dacă ne mulțumim cu argintul.

BiGziLa: Eu sunt mândru de membrii mei, au avut un parcurs "frumos", s-au descurcat exemplar, pe această cale țin să îi felicit pe toți, inclusiv pe tine RelaXx, că și tu ești tot în aceași oală. Sper să o ținem ca și până acum, și să câștigăm această olimpiadă.

RelaXx: V-ați așteptat să ajungeți pe primul loc și mai ales să fiți nevoiți să participați la o probă de departajare?

Plutonium: După cum am spus mai sus, nu m-am gândit c-o să ajungem așa de departe, mai mult îmi doream să participăm pentru distracție și pentru spiritul de competiție, dar aparent am oameni talentați în facțiune care au reușit să ne aducă aici. A fost o surpriză bine venită!

BiGziLa: Mă așteptam să câștig, eu de aia am înscris facțiunea, pentru a câștiga olimpiada. Sincer îmi pare rău că trebuie să fie încă o probă, vroiam să câștig fără această probă decisivă și sunt convins că dacă mai erau probe, reușeam acest lucru. Am încredere în membrii mei, sunt cei mai buni.

RelaXx: Ce părere aveți despre proba finală de diseară, sunt pregătiți membrii voștri pentru ultima confruntare?

Plutonium: O să fie o probă interesantă, să vedem cine se descurcă mai bine la un mini-war, băieții cu camera foto în mână sau băieții cu sniper, rămâne de văzut. Noi suntem pregătiți, cum am fost la fiecare probă de până acum.

BiGziLa: Eu cred că da, este vorba de un LMS, unde se poate întâmpla orice. Dar cum am zis și pe [/f], nu accept să pierd această finală, iar membrii mei cred că vor o săptămână fără raport, chiar dacă eu aș fi contra acestui premiu. Dar cred că o să obțină ceea ce ne dorim cu toții, locul 1.

RelaXx: Sunteți încrezători când vine vorba de victorie sau vă respectați oponenții și n-o să-i subestimați?

Plutonium: Încercăm să ne respectăm oponenții, în felul acesta reușim să fim cât mai disciplinați și să avem o performanță mai bună la proba finală. De obicei este mai bună această abordare decât să fim prea încrezători și după să facem greșeli din neatenție.

BiGziLa: Nu neapărat subestimăm oponenții, dacă au ajuns aici sunt la fel de puternici ca și noi, de aia suntem la egalitate, dar eu mizez pe altceva, Hitmen e facțiunea ce-a mai râvnită, Hitmen își selectează membrii din alte facțiuni, de unde ia tot ce e mai bun, și eu sunt convins că am membrii cei mai importanți de pe server.

RelaXx: Revenind la olimpiadă în sine, care a fost cea mai dificilă probă, după părerea voastră?

Plutonium: După părerea mea, cea mai dificilă probă a fost proba cu Hydra, este destul de dificil pentru jucătorii care n-au experiență cu acel vehicul. Totuși, nu pot spune că n-a fost o probă distractivă și de neuitat!

BiGziLa: Toate probele au fost dificile, mie sincer mi-ar fi plăcut să particip la câteva, dar mi-am lăsat membrii să o facă pentru a câștiga acel GOLD pus în joc, și nu cred că era frumos din partea mea să particip, eu am ajutat mult la organizare atât a probelor, cât și a facțiunii mele, eu am selectat cei mai capabili membrii după opinia mea, pentru a câștiga probele la care participau.

RelaXx: Când vine vorba de organizarea și desfășurarea olimpiadei, sunteți mulțumiți de aceasta sau ați avea câteva sugestii?

Plutonium: Sunt foarte mulțumit cu felul în care s-a desfășurat această olimpiadă, laudele mele tuturor persoanelor care au muncit pentru a face această olimpiadă cât mai de succes. Sunt încrezător că fiecare ediție care urmează o să fie tot mai reușită!

BiGziLa: Sunt nemulțumit de faptul că nu ai avut susținerea dorită din partea adminilor, de multe ori am căutat soluții, dar a fost cam greu să te pot ajuta, și îmi pare rău că nu ai terminat toate probele. Dar îi înțeleg și pe admini, o probă durează ceva timp, și îți zic eu că majoritatea sunt sătui de event-uri, mai ales de cele care țin foarte mult timp, și lumea se plictisește și nu prea are ce face.

RelaXx: Acestea au fost întrebările mele, mai aveți ceva de adăugat înainte să încheiem acest interviu?

Plutonium: Mulțumesc din nou pentru acest interviu și multă baftă celor din Hitmen Agency, ne vedem la mini war!

BiGziLa: Mulțumesc pentru plăcerea de a participa la această olimpiadă, sper să am și satisfacția să o câștig. Mult succes Plutonium & NR, dar sper din tot sufletu ca noi să câștigăm!

RelaXx: Vă mulțumesc pentru participare și pentru timpul acordat, vă doresc cât mai mult succes diseară!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.