Jump to content

B-Olympics Autumn 2016 - Interviu | Interview - Alin.

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Salutare dragi membrii ai serverului RPG1 și ai comunității, în această seară îl avem alături pe Alin., liderul facțiunii de pe al 3-lea loc al olimpiadei de toamnă.

RelaXx: Bună ziua și bine v-am găsit, eu sunt RelaXx și alături de mine se află liderul facțiunii de pe al treilea loc din B-Olympics Autumn 2016, Alin, salutare!

Alin.: Bună ziua B-Zone, sunt onorat să mă aflu pe locul 3, având în vedere că această olimpiadă este prima pentru mine în calitate de Lider.

RelaXx: Pentru început, suntem curioși să aflăm ce anume te-a convins să îți înscrii facțiunea în ediția de toamna a olimpiadei.

Alin.: Păi am zis că ar fi frumos să participăm și noi la această ediție a olimpiadei.

RelaXx: Facțiunea ta a reușit să obțină rezultate bune, ce părere ai despre probele din această ediție?

Alin.: Probele au fost destul de grele, păcat că nu s-au putut duce toate probele până la capăt.

RelaXx: Având în vedere că facțiunea ta nu a reușit să atingă nivelul facțiunilor Hitmen Agency și News Reporter, care s-au luptat pentru primul loc, cum vă simțiți în acest moment?

Alin.: Mă simt foarte bine, când am înscris facțiunea nu aveam nici o pretenție să câștigăm ceva, ne-am înscris pentru distracție.

RelaXx: Te-ai așteptat ca facțiunea condusă de tine să ajungă pe actualul loc?

Alin.: Nu m-am așteptat la acest lucru.

RelaXx: Ce părere ai despre proba finală unde facțiunile Hitmen Agency și News Reporter s-au luptat pentru primul loc?

Alin.: Păi cea mai bună a câștigat. Ambele facțiuni au demonstrat că merită locurile pe care le-au obținut. Pe această cale țin să îi felicit și eu pe cei doi lideri, Bigzila și Plutonium, pentru rezultatele obținute.

RelaXx: După tine, ce facțiune ar fi trebuit să câștige marea finală și de ce?

Alin.: SFPD pentru că este facțiunea mea de suflet. Poate data viitoare câștigăm noi.

RelaXx: Revenind la olimpiadă în sine, care a fost cea mai dificilă probă, după părerea ta?

Alin.: Personal cred că cea mai grea probă a fost Hitmen Absolution, nu toți sunt învățați cu Sniper-ul și mă așteptam ca cei din Hitmen sa câștige acea probă.

RelaXx: Când vine vorba de organizarea și desfășurarea olimpiadei, ești mulțumit de acestea sau ai avea câteva sugestii?

Alin.: Eu zic că te descurci foarte bine cu organizarea Olimpiadei. Te felicit pentru tot ce ai făcut până acum și sper să o ții tot așa.

RelaXx: Acestea au fost întrebările mele, mai ai ceva de adăugat înainte să încheiem acest interviu?

Alin.: Mulțumesc că m-ai invitat și sper să ne reauzim la B-Olympics Winter 2017.

RelaXx: Îți mulțumesc pentru participare și pentru timpul acordat, îți doresc cât mai mult succes în viitor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.