Jump to content

Despre admiterea la facultate

psihidelick
 Share

Recommended Posts

Birocratie,asta spun eu. Foarte multa birocratie. Mergi la scoala, stai 7-8 ( metaforic vorbind,oricum pierzi destul timp la coada ) ore sa iti dea secretara diploma de 12 clase si adeverinta care tine locul diplomei de bac. Semneaza de 20 de ori pentru fiecare hartiuta pe care ti-o da… Mergi cu toate la notar, ca doar trebuie sa isi castige si ei painea. Apoi medic de familie – adeverinta. A, stai ca nu e buna, trebuie adeverinta tip M.S. 18.1.1. De unde o luam? Nu gasim decat ceva pe net.

Si asta, aici: (http://adi4motion.blogspot.com/2009/07/adeverinta-medicala-tip-ms-1811.html )

Mai legalizeaza si certificatul de nastere, mai fa si niste copii xerox de la certificatele pe care le ai acasa…

Un dosar pt. facultate costa cam

Copie Legalizata Certificat Nastere: 5 lei

Copie Legalizata Adeverinta Bacalaureat: 5 lei

Foaie Matricola: 5 lei

Adeverinta Medicala tip M.S. 18.1.1: 32 lei

Poza tip buletin 3 bucati: 5 lei

Chitanta pe care o platim la Universitate (? lei, va spun maine cand ma duc)

=> dosar: aprox. 60 lei

Plus inscrierea facultate care variaza, la mine e 100 lei..

Plus alergatura, du-te colo, vino colo, intoarce-te… => stres, bataie de cap… Dar incepe facultate din octombrie si ne facem de cap.

Voi ce parere aveti despre asta?! Merita osteneala sau nu?

Da Lexutu,este adevarat si ce spui tu. Daca vrei sa faci ceva in viata, faci si anumite sacrificii.. insa, am postat asta mai mult ca pe o " informatie " pentru toti cei care au terminat liceul. ( inclusiv eu )

ai dreptate lexutzu nu faci nimic cu 12 clase, daca vrei un viitor mai bun trebuie sa ai si o facultate altfel degeaba!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.