Jump to content

Ajutor----Cum trec un gm de sa-mp mysql pe ini?

Demianu

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Ajutor---Un scripter profesionist,va rog raspundeti-mi...cum pot pune un gm care este pe mysql pe ini???Fara comentarii gen....mysql e mai bun...mai avantajos..stiu asta dar cu mysql nu ma pricep...si nu-mi place.

Screenshot (în caz că este necesar):Nu este necesar...doar vreau sa stiu cum trec un gm mysql pe ini?

Alte precizări:Am incercat doar sa scot toate includeuri-le din pawno ce tin de mysql si din pawno am sters mysql_connect dar degeaba...gm-ul este tot cu mysql......cum il trec pe ini?DAU +1.

Gamemode-ul nu se trece la "ini" doar stergand librariile sau conexiunea. Ca sa-l schimbi pe fisiere .ini trebuie sa modifici intreg sistemul de salvare/incarcare date, adica functiile pentru inregistrare, autentificare pe server (+ loguri si alte lucruri care mai fac apel la baza de date prin query-uri). Trebuie sa modifici si functiile care au rol sa actualizeze ceva in baza de date.

Cu alte cuvinte, daca gamemode-ul este construit pentru MySQL, nu merita efortul sa il treci la .ini doar ca sa iti fie mai "usor", pentru ca efortul ar fi mai mare decat daca ai invata lucrurile de baza la MySQL

Cele cu salvare/incarcare ..unde se gasesc ..sunt tot includeu-ri sau din pawno?

Oricum,o sa incerc ,mersi mult!Ai primit +1

Adi ,inca ceva te rog frumos!Acele query-uri.....adica in pawno acele chestii cand zice :"case -mysql query"si chestii?sa le modific cum ar arata ini nu?Asta inseamna query-uri si plus sterg si baza de date nu?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.