50ShadesOFPINK Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Nick-ul tau: .pinK. si doubleD Server: RPG4Descrierea bugului: Deci, mie imi cresc orele jucate cand dau /stats si joc 33+ minute, ca sa fiu sigur ca iau acea ora jucata, dar cand ma duc pe site nu imi modifica orele jucate luna asta, daca joc 3/4 ore, iau payday normal(adica + ore) la "Mountly played" imi pune doar 1 ora sau 2...de ce?Screenshot(s): Nu e nevoie Link to comment Share on other sites More sharing options...
robica Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 @, ca sa primesti o ora pe website in sectiunea "Ore jucate pe aceasta luna" trebuie sa ai in /playedtime 60 de minute la payday. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50ShadesOFPINK Posted December 3, 2016 Author Share Posted December 3, 2016 @@Robica, Aaaa, iti multumesc frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botys Ghytza Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 @, salut. Observ că te-a ajutat și @@Robica dar o să-ți explic eu mai bine pentru că s-au mai deschis astfel de topicuri în trecut și am mai ajutat respectivele persoane. Deci, tu în joc primești o oră jucată dacă ai cel puțin 30 de minute pe [/playedtime]. Orele jucate apar și pe website, e simplu până aici. Însă, pentru a obține o oră jucată în luna curentă care apar doar pe website trebuie să joci câte 60 de minute. Nu este obligatoriu să le joci pe toate în aceeași oră. Îți dau și un exemplu. În intervalul 10:00 - 11:00 tu joci 40 de minute pe [/playedtime]. De la ora 11:00 vei avea iarăși 0 minute jucate în ora curentă dar dacă joci 20 în intervalul 11:00 - 12:00 în total vor fi 60 ceea ce reprezintă o oră jucată în luna curentă. Sper că ai înțeles și că te-am ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50ShadesOFPINK Posted December 3, 2016 Author Share Posted December 3, 2016 @@Botys Ghytza, Mersi frumos frate. HAI GATA CU ATATA POSThuntereala, la culcare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Ti-au explicat baietii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.