Jump to content

Portofoliu ClouD

misterClouD
 Share

Recommended Posts

Deci va sa zice ca tu erai asta :-? A 2 lucrare credeam ca e facuta de pro.. e superba..si multe altele.. dar unele nu sunt tocmai cele mai reusite ale tale.

Spor, si la mai mare.

1. unele sunt vechi rau de cand ma-m apucat prima oara adica alea mai uratele

2. a 2a ia`m dato gift lu Pro eu! (intreaba`l)

3 mersi :*

OMFG cele mai tari creatii care le'am vazut pe B-Zone,te pricepi bine rau,gj,foarte marfa,Aia cu Magic Flame e foarta tare si a'2a e super tare,bafta in continuare! Edited by Snik

OMFG cele mai tari creatii care le'am vazut pe B-Zone,te pricepi bine rau,gj,foarte marfa,Aia cu Magic Flame e foarta tare si a'2a e super tare,bafta in continuare!

Ahahah ce sa mai spui si tu pentru +1 nu ? Nu's cele mai bune lucrari de pe b-zone , arata bine .La lucrarea 5 nustiu ce ai vrut sa faci dar arata foarte nasol .

Lucrarea 6 | e praf textul poti sa il scoti .

Lucrarea 10 | ai bagat c4d pana nu se mai intelege nimik , textul la fel e praf si el .

Lucrarea 9 | Imi place cum ai pozitionat acele c4d de langa render , textul la fel e praf :| . Incearca sa nu mai pui textul pana nu il integrezi bine .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.