yakiM Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 (edited) Critici/Sfaturi? Edited August 11, 2010 by yakimellectro Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 11, 2010 Author Share Posted August 11, 2010 New: v1 v2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 1. Ai grija la double post. 2. Cate topicuri mai ai de cand sa-ti faci ? 3. Aceleasi resurse si plusuri , aceleasi lucrari.Ti-am mai zis , incearca sa faci un scop plusurile alea , si incearca sa-ti gasesti propriul stil de a lucra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted August 11, 2010 Author Share Posted August 11, 2010 1. Ai grija la double post. 2. Cate topicuri mai ai de cand sa-ti faci ? 3. Aceleasi resurse si plusuri , aceleasi lucrari.Ti-am mai zis , incearca sa faci un scop plusurile alea , si incearca sa-ti gasesti propriul stil de a lucra. 1.NU sunt aceleasi resurse. 2.Acele PLUSURI a fost ideea mea sa le fac asa,erau doar cu Brush Tool 3.De unde sa fac eu rost de alte resurse si texturi noi? 4.Am facut acest topic cu numele meu, si nu mai fac altul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 1.NU sunt aceleasi resurse. 2.Acele PLUSURI a fost ideea mea sa le fac asa,erau doar cu Brush Tool 3.De unde sa fac eu rost de alte resurse si texturi noi? 4.Am facut acest topic cu numele meu, si nu mai fac altul Putei cere un edit la celalalt topic. Doh Bunicele creatiile, hai cu ceva nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 New: v1 v2 V2 Este mai interesanta ,culori mai bune, dar nu prea imi place textu ala cu yakim electro pe mana,in rest e ok,bafta in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 hei asta nu e topic de certuri GeRrYy nu mai te certa cu bebel el este mai mare in grad ca tine si trebuie sa il asculti on: imi plac GJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebunnN Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Sunt frumusele Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Foarte frumos V2 mi se pare mai reusit , scrisul excelent integrat , felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 La cea cu Eminem mai mergeau niste gm-uri,in rest imi place..Textul este grozav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Lucreaza compizitia, cam asta e important. Lucrarile tale se aseamana izbitor cu toate lucrarile de pe forum. Zici ca lucrati toti pe acelasi pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 v2 mai buna On: Foloseste si alte resurse daca ai nevoie zimi ca-ti dau pe mes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiS beLzEbuT Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Esti bun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts