Jump to content

B-Olympics Winter 2017 (Clans) - Discutii | Discussions

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

2izX01j.png

In acest topic se pot discuta lucruri despre B-Olympics Winter 2017 (Clans) care nu au un topic special.

Here you can discuss things about B-Olympics Winter 2017 (Clans) which don't have a special topic created.

@@Ervin27, M-am gandit si la asta, din cauza asta in timpul probei adminii vor sta tot timpul cu recon pe tinte pentru a se asigura ca castigatorul este cine trebuie.

@Ervin27, da, nu am vrut sa ma lungesc ca datile trecute si sa trag de admini in caz ca am nevoie. Asa e mult mai usor si la fel de distractiv (oricum in trecut am anulat aproximativ 3 probe la fiecare editie din cauza ca nu aveam ajutor)

@Ervin27, ideea este buna si a mai fost propusa si inainte, dar cum am spus si atunci zic si acum, este foarte greu sa strangi toate clanurile cu toti membrii la un loc,sa fie relativ egali la numar si sa nu provoci un lag infernal. Gandeste-te ca sunt 30-40 clanuri, daca macar 10 se inscriu si tot se ajunge usor la 250 playeri. Pe langa asta, in noul update la event pot participa maxim 100 persoane si poate dura maxim 1 ora. Daca as aplica portita care am gasit-o (sa aduca cate 2 clanuri sa se lupte si tot asa), ar insemna sa inchid eventul, sa il refac, sa il inchid, sa il refac, deoarece adminii au ocupatiile lor si nu pot sa ma ajute cu vw mereu.

@@GF RelaXx, Hmm, pai, sunt 5 probe, sa zicem ca sunt 2 probe sambata, la ore diferite, 3 probe duminica, tot ore diferite, fie asa, fie in timpu` saptamanii una pe zi, nu stiu organizarea cum e acum.

Ideea e ca nu trebuie neaparat sa il faci cu create event, un admin care poate aduce oamenii in VW este destul.

Adevarat ca va tine 1-2 ore, nu vor fi toti membrii clanului, mai ales cele de 50 cu siguranta nu vor venii toti, daca vin 25 e bine.

Acum daca e un clan 50 vs 50, 25 vs 25, in finala se va ajunge la 50 vs 25 de exemplu, da` nu inseamna ca cel de 25 e defavorizat, anu trecut am fost 25/25 la waru` de genu si n-am avut probleme.

Avand in vedere ca e B-olympics care se tine doar iarna si vara, 1-2 admini ar avea timp in weekend sa dea teleport si hp + arme, zic eu, asa ar fi frumos pentru server in primu` rand.

@Ervin27, uite aici gresesti. Incerc sa fac in fiecare anotimp cate o editie, si iti zic din propria experienta, dai foarte greu de un admin destul de interesat sau cu destul timp sa stea cu tine sa il sacai la cap 2 ore in sir, de obicei ori au treaba ori nu au chef sa stea atat, este greu, oricat de usor ar parea. Voi incerca sa fac asa ceva din editia de primavara sau vara, cum am zis, ideea este buna, daca as avea si un admin care sa stea cu mine cand am nevoie ar fi si mai perfect, vedem ce se va intampla pana atunci.

@Ervin27, uite aici gresesti. Incerc sa fac in fiecare anotimp cate o editie, si iti zic din propria experienta, dai foarte greu de un admin destul de interesat sau cu destul timp sa stea cu tine sa il sacai la cap 2 ore in sir, de obicei ori au treaba ori nu au chef sa stea atat, este greu, oricat de usor ar parea. Voi incerca sa fac asa ceva din editia de primavara sau vara, cum am zis, ideea este buna, daca as avea si un admin care sa stea cu mine cand am nevoie ar fi si mai perfect, vedem ce se va intampla pana atunci.

Ok, stiu ca nu e usor cu organizarea, apar probleme si tot felu`

Pe ce data e?

@Ervin27, olimpiada clanurilor va avea loc in perioada 02.01.2017 - 06.01.2017 (de luni pana vineri), mai multe detalii vor fi anuntate aici. Olimpiada factiunilor va avea loc mai tarziu, si anume in perioada 06.02.2017 - 10.02.2017. Ambele olimpiade vor fi facute in perioada de vacanta pentru majoritatea adolescentilor, deci sper ca si adminii sa fie disponibili.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.