Jump to content

Vreti o economie mai buna?

Sylvynho

Recommended Posts

o idee foarte buna,dar nu cred ca toti cei cu bani vor lua barci...avioane etc sa se plimbe ei singuri de nebuni,ar trebui sa faca cva sa poti da g si la avion,barca etc

treaba cu scumpitul preturilor la masini nu prea e bn,sunt playeri de level mare care nu au 20 de milioane sa dea pe un intruder si daca s-ar marii pretul la 30 sa zicem...ar fi dezastru,ar trebui adaugate masini,avioane,barci etc dar nu pretul lor sa fie..nici prea mare nici prea mic,masinile inca ar mai trebui bagate (parca sunt 156 de masini)macar inca o tura de masini,ar fi fost mult mai frumos ca fiecare masina sa coste cateva zeci/sute de milioane dar sa le faci la comanda (gen:Razr as dori un elegy,pretul fiind unul destul de mare)nu sa plece de la 30 mil si sa ajunga la 100..mai bn la comanda...stiu ca asta ar fi greu si pt el...cam atat in rest:

PRO

Sunt de acord ce zice denis. Sa se faca masini la comanda. sunt useri noi care cresc si vor masini personale. Daca nu vinde nimeni...

Cum e si in cazul meu. :D

o idee foarte buna,dar nu cred ca toti cei cu bani vor lua barci...avioane etc sa se plimbe ei singuri de nebuni,ar trebui sa faca cva sa poti da g si la avion,barca etc

treaba cu scumpitul preturilor la masini nu prea e bn,sunt playeri de level mare care nu au 20 de milioane sa dea pe un intruder si daca s-ar marii pretul la 30 sa zicem...ar fi dezastru,ar trebui adaugate masini,avioane,barci etc dar nu pretul lor sa fie..nici prea mare nici prea mic,masinile inca ar mai trebui bagate (parca sunt 156 de masini)macar inca o tura de masini,ar fi fost mult mai frumos ca fiecare masina sa coste cateva zeci/sute de milioane dar sa le faci la comanda (gen:Razr as dori un elegy,pretul fiind unul destul de mare)nu sa plece de la 30 mil si sa ajunga la 100..mai bn la comanda...stiu ca asta ar fi greu si pt el...cam atat in rest:

PRO

o sa cumpere, pt k nu au ce face cu bani

Si ar mai trb bagate masini eu de ex joc de 3 sapt si debia am 1,500 milion :))) si sunt lvl 13 deci i-au payday ceva, dar tot nu mi-ar ajunge sa cumpara o masina :(

Degeaba dam noi pro , daca RazR nu v-a accepta =))

Oricum, sa zicem ca dupa ce se cumpara toate astea, iar se fac bani si iar se ajung la miliarde, ce sa mai pui la vanzare? chiloti de aur?! wipe?!

Da Da, voi care aveti bani dar incepatorii care nu au numa sa se uite la noi si sa li se faca ciuda ma rog pentru mine este foarte buna ideea dar pentru unu de level mic care nici masina nu isi poate lua... nu cred ca este asa satisfacut, noi avem iah-turi,case,avioane si ei ciuciu....

Oricum, sa zicem ca dupa ce se cumpara toate astea, iar se fac bani si iar se ajung la miliarde, ce sa mai pui la vanzare? chiloti de aur?! wipe?!

LOOL,piticu are dreptate,cum un intruder la liber e 500k si acunm il dai cu 20milz,pai la avionul ala el la liber e 1miliard si nimeni nare 1 miliard dar cand o sal cumpere cnv cat o sa ceara pe el 10miliarde? :-J

LOOL,piticu are dreptate,cum un intruder la liber e 500k si acunm il dai cu 20milz,pai la avionul ala el la liber e 1miliard si nimeni nare 1 miliard dar cand o sal cumpere cnv cat o sa ceara pe el 10miliarde? :-J

pai si asta e o sa aiba decat 1 singur propietar :)

pai si asta e o sa aiba decat 1 singur propietar :)

PUNETI MA FARA NUMAR TOATE VEHICULELE (MASINA, MOTO, AVIOANE, HELI...ETC) PERSONALE SA VEDETI VOI CA O SA MERGEM PE JOS SAU CU TAXI, SA VEDETI VOI CA NU O SA MAI AVEM 300 PLAYERI CA ALTADATA, SA VEDETI VOI CUM UNI PLAYERI CU NIVEL MARE DAR CU BANI PUTINI (cum Sunt eu: lvl 16, money: nu am mai mult de 3 milioane) SE LASA DE SA:MP!!! quote: PRO, PRO, PRO, PRO, PRO IDEE BUNA, IDEEA PREA BUNA, IDEE SOOPER TARE....bine.......bine! Faceti cum vreti! SA VEDETI VOI !!!TOTAL CONTRA

P.S. Economie mai buna =)) =)) =)) P**A economie mai buna :|

Buna ideea...dar RazR...daca s'ar putea face ca pe server sa fie o limita de bani..adica banca sa fie buna la cv...sa fie adaugati sa zicem 100miliarde in banca si de acolo sa se dea la joburi cand duci o masina,cand vinzi pesti,cand cumperi ceva sa se duca la banca s.a.m.d...la payuri sa nu se mai dea bani...ar fi mult mai frumos..cel care munceste are cei mai multi bani,si nu s'ar mai ajunge la sume uriase pentru ca vor fi doar 100miliarde pe server..impartit la 300 playeri....

Piticu' are dreptate,stiti nu e vorba de economie aici,pentru ca oricum chiar daca se baga tot ce vreti voi,iar se ajunge la miliarde,problema e de playeri...sunt multi playeri care ..alceva nu stiu decat sa stranga bani cat mai multi,sa aibe interest mare,stau afk fara sleep si tot asa,astia fac multi bani,apoi ii imprastie pe server si tot asa,deci problema sta in playeri,nu in faptu' ca sa se bage cat mai multe chestii sa fie cumparate si in felul asta sa tinem economia sub control,degeaba..atata timp cat vor fi playeri care joaca din pacate numai pentru bani sau pentru ei banii reprezinta totu',nu prea putem face nimic,decat sa mai intarziem,aceasta explozie a economiei.Eu as fi propus alceva pentru ,,tinerea sub control'' micsorarea la interest rate,sa fie foarte mica,astfel incat daca vrei ceva anume,sa muncesti,sa faci afaceri pentru castiga bani pentru acel lucru,nu sa stai afk fara sleep cat mai mult ca sa cresti prin interest rate,asa fac majoritatea playerilor..se apropie de 200 de mil apoi stau non stop afk fara sleep,pentru interest si e normal in 2 saptamani au dublu,daca stau mult si tot asa..deci chestia asta nu are nici o legatura cu economia,ci cu faptul ca ar fi frumos daca s-ar putea cumpara si alceva in afara de masini..si anume avioane,elicoptere,yacht-uri,motociclete(am vazut in topicul anterior),da sunt intr-o oarecare masura pro insa mai putin cu avioanele,pentru ca ar iesi o mare harababura,nu sunt destui playeri care sa stie ce inseamna bunele maniere,astfel incat sa ne permitem avioane personale.Inchd topicul,pentru a evita spam-ul,pentru ca in mare parte am fi cam toti de acord,asteptati raspunsul lui RazR sau Alin.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.