Jump to content

[MOD] Quest Map Crăşun on M

Andreigl

Recommended Posts

Numele modului: Map.cs

Descrierea: Când apeși pe M îți apare hartă cu quest-ul de Crăsun.

Instalare: Fișierul map.cs & map.ini se bagă în folderul CLEO iar, map.txd în models -> txd.

Poze / Video: Click!

Download: Apasă-mă!

Alte informații: Pentru ca modul să funcționeze trebuie să da-ți like postului acesta. Presupun că este necesar şi SAMPFUNCS.

Creditele îi aparțin lui:

MelomanCool-Original mod author.

Springfield-Added race/checkpoints and other options.

Rasta-updated 0.3.7.

Shanker-Implemented Quest Map by N1cholas.

Dacă vreţi să modificaţi transparenţa imaginii nu aveţi decât să intraţi in map.ini şi să setaţi alpha = 150.

Daca tot postati aceleasi moduri de 15 ori cu alta mapa in map.txd macar luati-l pe cel al lui Renko .asi ca e mai bun. Oricum multumim pentru "munca" depusa.

Renko a contribuit si la asta si de ce cel .asi e mai bun ca asta? De ce postezi aiurea? Doar sa faci un post in plus? Habar nu ai cu ce se mananca codding-ul de samp, mai bine taci.

@@Shanker Nebunul Nu o lua in nume de rau, doar mi se pare penibil sa ma acuzi pe mine de posturi aiurea cand tu ai postat topicul si la moduri si la discutii generale doar schimband o poza din map.txd. Ti-am dat un sfat sa folosesti mai de graba versiunea lui renko pentru ca e optimizata mai bine pentru SAMP. De aici o sa tac pentru ca iara o sa ma acuzi de +1.

"Pentru ca modul să funcționeze trebuie să da-ți like postului acesta."

Ba puscarie de om, modul lui renko, .asi, in primul rand nu ai cum sa stii daca e sau nu optimizat mai bine, deoarece nu ai cum sa-i vezi sursa, e un program facut in c++, atata timp cat face acelasi lucru in samp, nu ai de ce sa zici ca-i mai bun ca cel .cs.

Iar in al 2 rand cu ce am gresit ca l-am postat? Esti smeker ca stii sa bagi o poza intr-un .txd? Nu te gandesti ca poate altii nu stiu? Acum scuze dar nu ti-o zic in nume de rau nici eu, dar ma enervez repede.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.