Jump to content

B-Olympics Winter 2017 - Interviu | Interview - oRoxii

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Ap0MsNW.png

Salutare dragi jucători ai comunității B-Zone! Am decis să o invit în această seară pe oRoxii, designer-ul din spatele creațiilor ce ne-au încântat ochii în ultimele 2 ediții ale olimpiadei. În acest interviu am vorbit despre cum este să fii designer-ul olimpiadei și despre ce crede aceasta despre olimpiadă.

RelaXx: Salut jucători ai comunității b-zone. Eu sunt RelaXx și azi am invitat-o, pentru ai lua interviu, pe oRoxii, designer-ul din spatele creațiilor ce fac mai frumoasă olimpiada. Bine ai venit oRoxii și mulțumesc că ai acceptat această invitație!

oRoxii: Salut B-Zone! Salut, RelaXx! Bine te-am găsit şi-ţi mulţumesc că mi-ai oferit acest interviu!

RelaXx: Pentru început, aș vrea să te întreb, ce te-a convins să accepți acest interviu?
oRoxii: Ce m-a convins? Ei bine, tu m-ai convins dându-mi [/sms] în joc. De asemenea m-a convins şi faptul că ar fi interesant ca Designer-ul să fie intervievat şi să mai apară în topic câteva interviuri noi.
RelaXx: Poți să ne spui te rog cum ai ajuns să faci acele minunate creații pentru edițiile olimpiadei?
oRoxii: Desigur! Deşi la început am dus probleme la nivelul creativităţii datorită faptului că am fost eu aleasă să fac aceste creaţii. După ce mi-a venit ideea, am ştiut ce trebuie să fac, am încercat să caut modele de medalii şi trofee dar nu erau pe placul meu. Deşi am găsit câteva modele, am adus improvizaţii cum ar fi gradientele, font-uri, umbre şi culorile adecvate pentru aur, argint şi bronz.
RelaXx: De când lucrezi în photoshop și cum ai devenit așa de bună la asta?
oRoxii: Lucrez în photoshop de aproximativ 8 luni dar nu pot spune că sunt bună în acest domeniu, încă mai am de muncit foarte mult ca să ajung la un nivel înalt.
RelaXx: Te-ai gândit vreodată că vei ajunge să colaborezi pentru dezvoltarea edițiilor olimpiadei?
oRoxii: Chiar deloc... nu mă aşteptam să fiu eu aleasă din atâtea persoane, în ciuda faptului că pe comunitate găseşti şi "designeri".
RelaXx: Ai de gând să colaborezi pentru dezvoltarea acestora și în viitoarele ediții?
oRoxii: Da, de ce nu? Să ştii că deja am idei pentru ediţia de primăvară şi vară, totul este o surpriză.
RelaXx: Să deviem puțin de la subiect. Cum ți se pare această inițiativă luată de a se face olimpiada măcar o dată pe anotimp?
oRoxii: Mi se pare o idee destul de frumoasă. În fiecare anotimp jucătorii îşi pot arăta "forţele" alături de facţiunea sau clanul din care fac parte. De asemenea idea olimpiezilor implică munca în echipă şi asta e foarte bine.
RelaXx: Ce crezi despre aceasta?
oRoxii: Cred că este o idee foarte bună, păcat că pe celelalte RPG-uri nu se pot face.
RelaXx: După tine, cât crezi că mai țin aceste ediții și cât ți-ai dori tu să mai dureze?
oRoxii: După mine? Cred că asta e după tine, tu fiind iniţiatorul acestui proiect, trebuie să îţi faci o schiţă de planuri şi să organizezi din timp... dar mi-ar plăcea să ţină foarte mult, ca RPG1 să fie renumit pentru proiectele inovative.
RelaXx: Revenind la subiect, ai o versiune preferată de photoshop în care lucrezi?
oRoxii: Nu am o versiune preferată, fiecare versiune de Photoshop vine cu ceva şi mai nou dar şi mai bine optimizat.
RelaXx: Cum ți-a venit ideea de a modifica vechile medalii în ceva nou, și anume oameni de zăpadă pentru noua ediție ce urmează?
oRoxii: M-am gândit că ar fi frumos să fim în spiritul iernii, nu doar medalii. Oamenii de zăpadă au fost perfecţi pentru această ediţie, ar mai fi fost o idee fulgul de zăpadă, dar m-am gândit că omul de zăpadă este potrivit pentru ediţia care urmează.
RelaXx: Crezi că vei reveni la medalii sau vei continua să găsești noi idei și în edițiile următoare?
oRoxii: Posibil să revin la medalii, dar făcute 100% de mine, fără vectori de pe internet. Dacă ai căuta vectori pe internet, nu găseşti nimic frumos, chiar dacă găseşti trebuie să le cumperi de pe anumite site-uri pentru că dacă vrei să iei poza pur şi simplu, apare peste imagine logo-ul site-ului şi nu poţi face nimic.
RelaXx: Ai ceva să le comunici cititorilor acestui articol?
oRoxii: Desigur! Vreau să vă spun mult succes participanţilor din ediţiile următoare dar şi felicitări celor din ediţiile trecute.
RelaXx: Acestea au fost întrebările mele. Îți mulțumesc pentru acceptarea acestui interviu, pentru toată munca depusă pentru dezvoltarea olimpiadelor și pentru ideile bune pe care le împărtășești cu mine. Ține-o tot așa!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.