Jump to content

Vrem salarii automate la factiunea News Reporters

D r e e W

Recommended Posts

logonr.png

Salut, dragi jucatori ai comunitatii B-Zone. Am decis sa creez acest topic cu speranta de a spori sansele ca factiunea News Reporters de pe toate cele 4 servere sa aiba si ea, de ce nu, salarii automate. In ce consta aceste salarii automate?

Ei bine, dupa cum bine stiti la rank 1 si 2 in News Reporters castigul din urma [/news]-urilor e aproape de 0, si am venit cu aceasta idee pentru ca reporterii nostri sa aiba si ei un castig daca tot depun un efort pentru factiune. Uitati cateva idei:

• Puteti alege suma pentru un [/news] in functie de caracterele scrise de reporter, adica de exemplu suma pentru un caracter sa fie 4$.
  • Puteti alege un interval in care sa se dea sumele pe [/news], de exemplu intervalul 8:00 -> 00:00. ar fi cel mai bine.
  • Daca cineva nu respecta regula de 2 minute intre 2 anunturi pe /news (Cazul RPG3. Aici depinde de regulamentul celorlalte factiuni News Reporters) va primi Faction Warn.
  • Anunturile disponibile pe /news sunt doar Anunturi Informative, Anunturi RolePlay si Anunturile Gratuite, si anunturile de la Targuri de anunturi, in rest nu au voie sa dea alte tipuri de anunturi.
  • Daca cineva se gaseste sa faca abuz, sa dea 5 /news-uri unu dupa altu cu un text aiurea va primi ban sau ii se va face post si va fi demis.

Aceasta idee mi se pare foarte folositoare pentru factiunile News Reporters, mai ales ca ar deveni mai populara. Astept si parerea voastra.

Puteti acorda un +1 daca doriti ca aceasta propunere sa fie pusa in practica.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.