Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema cu 2 monitoare.


TLG George

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Stiu ca nu are legatura cu jocul, dar probabil multi dintre voi aveti 2 monitoare sau stiti sa ma ajutati. Deci, am optiunea pe Extend si spre exemplu cand joc samp si vreau sa mut mouse-ul pe celalalt monitor jocul imi intra automat in bara..deci e ca si cum as iesi eu si as intra pe google, asa nu ma avantajeaza cu nimic al doilea monitor. Trebuie sa existe o solutie, deci astept niste idei.
Screenshot (în caz că este necesar): Nu e nevoie.

Alte precizări: Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

@@TLG Grizzly,

 

Folosește combinația de taste "ALT+ENTER" pentru a pune jocul în Window mode. Poți face acest lucru și din setări. Este ceva normal să pățești așa ceva. Eu am două monitoare și dacă am League of Legends deschis pe monitorul din stânga, iar YouTube-ul în dreapta, nu pot să mut cursorul pe ecranul celălalt, decât dacă dau ALT+TAB. La fel și cu Hearthstone. Chiar dacă am posibilitatea să mut cursorul pe al doilea monitor, când dau click, Hearthstone-ul se pune în bară.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.