Jump to content

Bug licente

21Twitch

Recommended Posts

Nick-ul tau: Yekone

Server: RPG4.B-ZONE.RO
Descrierea bugului: Dau [/startlesson] unui player de level 49 si imi spune ca are level prea mare pentru a incepe o lectie, apoi dau [/givelicense] si imi spune ca playerul respectiv nu participa la nicio lectie.
Screenshot(s): http://imgur.com/a/QUyYt

Ai dat [/requestlicenses]? Cel mai probabil respectivul jucator avea peste 50 ore la acea licenta.

.. ce legatura au orele de la licenta cu level-ul jucatorului? Omul a specificat eroarea clar, clientul are nivel 49 iar comanda ii arata ca are nivel 50, ce e asa greu?

@@Edge, salut, i-am raspuns lui nu tie, am fost vreo 9 luni in School Instructors si asa era pe vremea mea, ca s-o fi schimbat acum, habar n-am, doar mi-am dat cu parerea. *nu mai posta aiurea*

Asa este si pe vremea actuala. Ideea e ca indiferent ca ai fost sau nu in School Instructors, problema raportata de el nu era legata de /requestlicenses, puteai sa citesti de 2-3 ori ce a raportat si sa te uiti la poza. Pur si simplu, tu ai spus parerea despre altceva iar problema era despre altceva, total aiurea. Sper ca e ok acum :D.

*nu postez aiurea, pur si simplu ti-am spus ce ai gresit, tot legat de acest topic, daca nu avea legatura cu topicul, nu mai postam, o seara perfecta*

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.