21Twitch Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Nick-ul tau: Yekone Server: RPG4.B-ZONE.RODescrierea bugului: Dau [/startlesson] unui player de level 49 si imi spune ca are level prea mare pentru a incepe o lectie, apoi dau [/givelicense] si imi spune ca playerul respectiv nu participa la nicio lectie.Screenshot(s): http://imgur.com/a/QUyYt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagwell Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Ai dat [/requestlicenses]? Cel mai probabil respectivul jucator avea peste 50 ore la acea licenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Ai dat [/requestlicenses]? Cel mai probabil respectivul jucator avea peste 50 ore la acea licenta. .. ce legatura au orele de la licenta cu level-ul jucatorului? Omul a specificat eroarea clar, clientul are nivel 49 iar comanda ii arata ca are nivel 50, ce e asa greu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagwell Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 @@Edge, salut, i-am raspuns lui nu tie, am fost vreo 9 luni in School Instructors si asa era pe vremea mea, ca s-o fi schimbat acum, habar n-am, doar mi-am dat cu parerea. *nu mai posta aiurea* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 @@Edge, salut, i-am raspuns lui nu tie, am fost vreo 9 luni in School Instructors si asa era pe vremea mea, ca s-o fi schimbat acum, habar n-am, doar mi-am dat cu parerea. *nu mai posta aiurea* Asa este si pe vremea actuala. Ideea e ca indiferent ca ai fost sau nu in School Instructors, problema raportata de el nu era legata de /requestlicenses, puteai sa citesti de 2-3 ori ce a raportat si sa te uiti la poza. Pur si simplu, tu ai spus parerea despre altceva iar problema era despre altceva, total aiurea. Sper ca e ok acum . *nu postez aiurea, pur si simplu ti-am spus ce ai gresit, tot legat de acest topic, daca nu avea legatura cu topicul, nu mai postam, o seara perfecta* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.