Jump to content

Vand Cont de Steam(GTA 5; CS:GO: Batman AC GOTY)

HiToNP

Recommended Posts

• Numele produsului: Cont Steam

• Model: 2015

Starea produsului: -

Detalii despre produs: Contine CS:GO cu rank MGE, GTA 5, in online am rank 40, 3,6 mil si cu bunuri in valoare de peste 20mil si Batman Arkham City GOTY, pe care doar l-am terminat.

Preţ: 30 euro

Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Nu schimb

Metoda de plată: Paysafe/Paypal

Imagini: ~

Alte precizări: Contul de steam: http://steamcommunity.com/id/d9sadfuw192/

Valoarea contului: http://www.mysteamgauge.com/account?username=d9sadfuw192

https://steamdb.info/calculator/76561198194665773/?cc=us

@@Cassio, frate, sincer nu ma mai joc SA:MP. Si chiar daca ma jucam nu il dadeam pe 20 de euro clienti, nu se merita. Daca te uiti pe aici pe la Market 1 euro pe clienti este undeva la 3 maxim 4 lei.

@@eatseateats, dude, nu ne stim si ma acuzi degeaba. Nu am luat nimic de la tine, nu ai luat nimic de la mine nu am intrat niciodata in contact si esti aici pentru +1. Eu sunt pe comunitate de 3 ani, tu de cat timp esti? 3 zile. Te rog lasa lumea in pace nu te mai baga aiurea, esti pus pe troll si cu asta am terminat.

@@eatseateats, dude, nu ne stim si ma acuzi degeaba. Nu am luat nimic de la tine, nu ai luat nimic de la mine nu am intrat niciodata in contact si esti aici pentru +1. Eu sunt pe comunitate de 3 ani, tu de cat timp esti? 3 zile. Te rog lasa lumea in pace nu te mai baga aiurea, esti pus pe troll si cu asta am terminat.

ACUMA 5 ZILE AI VRUT SA CUMPERI GTA 5 DE LA MINE. EU TI-AM DAT CONTUL, TU L-AI LUAT SI AI PLECAT!

@@eatseateats, Inceteaza, esti penibil. Am gta 5 pe steam, de ce as vrea alt cont de gta 5? Nu sunt atat de josnic sa pacalesc un copil de 10 ani. Am vandut cutit in valoare de 300 de euro si nu au fost probleme, uita-te aici, te pun in legatura cu cumparatorul sa te convingi singur. Acum te rog inceteaza, am inteles ca esti un copil frustrat, dar te poti duce la alte postui, dar deja am vazut ca ai fost, ai fost la baiatul ala cu cont de minecraft, aici. Du-te la minecraft ca tie nici macar cs nu-ti tine pc-ul, dar gta 5. Termina sau voi ruga staff-ul sa ia atitudine :) Acesta este ultimul meu aici pentru tine, restul daca mai sunt oferte pentru cont, ai 25 de post-uri si vii aici sa dai vina pe bine ca ti-am furat bomboana. Dar tu esti 0 pe comunitate, eu am mai fost ceva pe aici si nu imi arde de prosti, mai ales ca nu-mi sta in caracter sa iau ceva ce nu-mi apartine sau dau teapa. Termina cu post-urile ca le faci pentru +1. Bafta!

@@eatseateats, Inceteaza, esti penibil. Am gta 5 pe steam, de ce as vrea alt cont de gta 5? Nu sunt atat de josnic sa pacalesc un copil de 10 ani. Am vandut cutit in valoare de 300 de euro si nu au fost probleme, uita-te aici, te pun in legatura cu cumparatorul sa te convingi singur. Acum te rog inceteaza, am inteles ca esti un copil frustrat, dar te poti duce la alte postui, dar deja am vazut ca ai fost, ai fost la baiatul ala cu cont de minecraft, aici. Du-te la minecraft ca tie nici macar cs nu-ti tine pc-ul, dar gta 5. Termina sau voi ruga staff-ul sa ia atitudine :) Acesta este ultimul meu aici pentru tine, restul daca mai sunt oferte pentru cont, ai 25 de post-uri si vii aici sa dai vina pe bine ca ti-am furat bomboana. Dar tu esti 0 pe comunitate, eu am mai fost ceva pe aici si nu imi arde de prosti, mai ales ca nu-mi sta in caracter sa iau ceva ce nu-mi apartine sau dau teapa. Termina cu post-urile ca le faci pentru +1. Bafta!

Incerci sa te scoti, dar nu-ti merge! In log-uri ramane tot! Il voi ruga chiar eu pe Bobo sa mi le trimita!

@@eatseateats, Eu zic sa incetezi odata cu cautatul atentiei, vad ca te bagi in seama peste tot si deja m-am cam saturat de tine. In curand vei avea contul banat, salut.

P.S: Termina odata cu jignirile adresate altor persoane, prima data uita-te la tine.

@, nu pot sa scad la 20 de euro. Daca vrei 125 lei paysafe(25 euro) si dau primul.

@@South zeEk, nu o sa inteleaga, in alta ordine de idei, iti multumesc pentru ca i-ai spus si tu sa inceteze.

@, nu pot sa scad la 20 de euro. Daca vrei 125 lei paysafe(25 euro) si dau primul.

@@South zeEk, nu o sa inteleaga, in alta ordine de idei, iti multumesc pentru ca i-ai spus si tu sa inceteze.

Ok, daca astepti 2 zile pana ce strang banii facem.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.