Jump to content

[Problemă] - Instalare GTA San Andreas.

Psk

Recommended Posts

1. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am trecut la Windows 10 şi am înţeles merge GTA-ul pe această variantă/versiune. Am avut multe probleme cu Windows 7 Ultimate şi am renunţat la el. Am descărcat " [REQ] GTA.San.Andreas-HOODLU " de pe Filelist, l-am instalat şi am schimbat cele două/trei fişiere (cerinţa), iar la final îmi cere DirectX 9.0. Ce pot face în cazul acesta? Am înţeles funcţionează pe Windows 10, dar nu i-am găsit leac.

2. Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/cjK7tuJ.png

3. Alte precizări: Sper am nimerit secţiunea. Dacă nu, care este secţiunea potrivită?

Nu pot, nu merge. Îmi zice nu este compatibil pentru Windows 10 şi îmi bagă doar versiunile compatibile. Am înțeles că merge și are o soluție, dar nu mă prind și nu știu ce să îi fac. Chiar nu folosește nimeni? Doar pe acest forum (sau în general pe un forum de SA:MP) am vazut " folosesc Windows 10 și îmi merge foarte bine GTA-ul ".

Nu pot, nu merge. Îmi zice că nu este compatibil pentru Windows 10 şi îmi bagă doar versiunile compatibile. Am înțeles că merge și are o soluție, dar nu mă prind și nu știu ce să îi fac. Chiar nu folosește nimeni? Doar pe acest forum (sau în general pe un forum de SA:MP) am vazut " folosesc Windows 10 și îmi merge foarte bine GTA-ul ".

Adica prin ca iti baga versiunile compatibile, te-ai referit ca ai incercat sa intri pe gta cu compatibilitatea pentru w7? eu am w10 si parca asta am facut ca sa-mi intre in el.

Apasa click dreapta pe gta si da.i pe troubleshoot compatibility

Instaleaaza Directplay din Control Panel: Programs and Features > Turn Windows features on or off > Legacy Components > DirectPlay > Dupa dai un restart la PC si gata, sigur va merge, mie mi-a mers. Bafta!

Am reuşit cu acest link (mai jos) şi îmi merge Gta San Andreas, dar nu îmi merge SA:MP-ul. Primesc crash atunci când intru pe server.

Link: www.youtube.com/watch?v=l9LeIfl9e74

@Ocaust, : Nu chiar. Am încercat pur şi simplu întru cu versiunea asta (W10). Am setat versiunea pentru acest joc şi a mers cu Windows 7 (conform celor scrise mai sus și link-ului de sus). Vă mulțumesc! Am rezolvat asta, dar nu şi SA:MP-ul. Aveți o soluție pentru asta?

Edit: Am reușit cu acest link: www.youtube.com/watch?v=F2og2raW6hg&t=0s

Vă multumesc tuturor și se poate închide acest topic. O seară plăcută!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.