Jump to content

B-Olympics Winter 2017 - Interviu | Interview - [uS]zeEk.

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Ap0MsNW.png

Salutare dragi jucători ai comunității B-Zone! Am decis să îl invit în această seară pe zeEk., liderul clanului ce a câștigat locul 1 ediția aceasta a olimpiadei. În acest interviu am vorbit despre cum este să fi liderul clanului de pe locul 1 și despre ce părere are acesta despre olimpiada.

RelaXx: Bună ziua și bine v-am găsit, eu sunt RelaXx și alături de mine se află liderul clanului de pe primul loc din ediția B-Olympics Winter 2017 (clans), ZeEk., salutare!

zeEk.: Salut, pe acestă cale doresc să-ți mulțumesc pentru simplul fapt că m-ai invitat la acest interviu.

RelaXx: Pentru început, suntem curioși să aflăm ce anume te-a convins să îți înscrii clanul în ediția de iarna a olimpiadei.

zeEk.: În proporție de 90% este meritul lui AUDI_RS8, el s-a ocupat pe tot parcursul competiției de mobilizarea membrilor în funcție de probele care au avut loc. Motivul participării noastre a fost să demonstrăm că suntem un clan unit și puternic în adevăratul sens al cuvântului, bineînțeles cu scopul de a ne impune!

RelaXx: Clanul tău a reușit să obțină rezultate excepționale, ce părere ai despre probele din această ediție?

zeEk.: Membri mei chiar și-au dorit foarte mult să câștige această competiție și chiar dacă este vorba de un simplu joc virtual, au fost motivați de la prima până la ultima probă să învingem. Probele au început să fie din ce în ce mai bine puse la punct de la un an la altul, totul a fost organizat ca la carte și vreau să te felicit pentru ceea ce ai realizat!

RelaXx: Având în vedere că ești liderul clanului de pe primul loc al acestei ediții, cum te simți?

zeEk.: Mă bucur tare mult pentru ei, pentru rezultatul obținut. Este în întregime meritul lor, eu refuz cu sinceritate orice laudă deoarece nu m-am putut implica, i-am lăsat pe cei care și-au dorit pentru că am avut încredere în fiecare, indiferent de persoana care ar fi participat.

RelaXx: Te-ai așteptat ca acesta, condus de tine, să ajungă pe actualul loc?

zeEk.: Știam de la început că avem rivali pe măsură însă în tot acest timp aveam cea mai mare încredere în ultrașii mei. Ieri eram pe locul 3 și oricine avea șansa să câștige, dar le-am specificat că indiferent de rezultatul obținut eu oricum îi felicit și le sunt alături.

RelaXx: Ce părere ai despre proba finală unde membrul clanului tău, MaGe., a ajuns primul cu un avans de 5 minute la linia de finish?

zeEk.: Mage este un adevărat luptător, fiind vorba de un joc virtual. Este atent la fiecare detaliu iar dacă are ocazia să profite de vreo oportunitate avantajoasă, nu ezită niciodată. El și-a dorit cel mai mult să participe la această probă finală fiind convins că o și câștigă și exact așa s-a întâmplat. Felicitări Mage, mă bucur să te am în colectiv!

RelaXx: După tine, ce clan, în afară de al tău, ar fi meritat să câștige și de ce?

zeEk.: Toate clanurile care s-au înscris au avut șansele lor însă atât ZEW cât și VODA au dovedit că sunt clanuri puternice și dornice să câștige. Rezultatele din această seară au arătat că ZEW ar fii meritat să câștige, la fel ca noi. Nu s-au dat bătuți, nu au dat înapoi nicio secundă și vreau să-i felicit pentru rezultate.

RelaXx: Revenind la olimpiadă în sine, care a fost cea mai dificilă probă, după părerea ta?

zeEk.: Nicio probă nu a fost ușoară, fiecare a fost un obstacol mai greu sau mai ușor pentru participanți însă părerea mea strictă este că Quidditch (proba cu Hydra) a fost una dintre cele mai dificile probe. Repet, este doar părerea mea personală.

RelaXx: Când vine vorba de organizarea și desfășurarea olimpiadei, ești mulțumit de acestea sau ai avea câteva sugestii?

zeEk.: Totul a decurs conform așteptărilor, tot ce lipsește este mai mult ajutor pentru tine din partea staff-ului și totodată mai multă susținere cu privire la aceste competiții. Lucrurile vor merge din ce în ce mai bine de la un an la altul și știu ca vei face o treabă la fel de bună!

RelaXx: Acestea au fost întrebările mele, mai ai ceva de adăugat înainte să încheiem acest interviu?

zeEk.: Vreau să îți mulțumesc încă odată pentru acest interviu, felicitări celorlalte clanuri pentru participare, pentru rezultatele obținute și nu în ultimul rând, felicitări membrilor Ultras South care s-au implicat și au câștigat locul 1. Vă doresc tuturor un an mult mai bun decât precedentul, multă sănătate și cât mai multe reușite. We are together, we own it forever!

RelaXx: Îți mulțumesc pentru participare și pentru timpul acordat, îți doresc cât mai mult succes în viitor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.