Jump to content

[B-zone Battle] - MSiLevy Vs GF Flinch

.Levy.
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : MSiLevy

• Numele celui provocat : GF Flinch ( @, )

Tema luptei :

vDJTZTl.png

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 440x250 px.

Deadline time posting : 24 de ore.

#Totodata ma voi ocupa de battle, lucrarea o astept prin PM.

Textul nu schimbă cu nimic lucrarea şi alegerea făcută. Textura, acele gheare au susţinut textul şi " integrat " cât de cât. Prima variantă are un border (dacă îi pot spune aşa) mai frumos în comparaţie cu a doua variantă. A doua variantă/persoană nu a reuşit integreze prea bine acel render. Ai încercat o şmecherie cu ochiul, dar trebuia acoperi ochiul drept (stâng când priveşti imaginea). I-ai băgat într-o diferenţă destul de mare. Îmi place background-ul şi de aceea o să votez a doua variantă (V2). Succes!

V1 - Textul este bun, dar cred ca nu este prea bine pozitionat. Imi place ca s-au pus efectele asa cum trebuiau.

V2 - Fara text mie imi place mai mult, efecte splendide, background bine ales. Votez a doua varianta (v2). Succes!

Votez lucrarea în care s-a depus mai munltă muncă, aceea fiind v1, arată mai „liberă” decât v2, și acel text se potrivește acolo.

v2 ai aruncat acel render în grădină, ai pus o textură și un background, poate mă înșel, dar așa se observă în lucrarea finală.

In primul rand as vrea sa va felicit pe amandoi, uite asa ar trebui sa arate un battle, nu un avatar cu un stock la care nu mai ai ce sa-i faci si ii pui un border. Felicitari pentru rabdarea de care ati dat dovada, stiu in ce consta lucrarea pe render, stiu cat trebuie sa lucrezi pentru a integra un render. Din pacate trebuie sa aleg, ideea e ca avem aici doua moduri de lucru complet diferite si asta se observa de la o posta, se vede in prima lucrare mai multa experienta, dar nici a doua lucrare nu e "fuserita". Am sa votez cu lucrarea numarul 1, deoarece consider ca este mai reusita, de lucrat s-a lucrat mult la amandoua, credeti-ma pe mine, in prima lucrare arata mai bine. La a doua lucrare ai facut o alegere gresita pentru background, imi place ideea cu fumul acela care integreaza renderul in peisaj si este putin over-sharped, puteai sa mai tragi din opacitate, sa mai pui niste spoturi de lumina, aceste doua efecte te-au dezavantajat in fata lucrarii cu numarul 1.

Felicitari inca o data amandurora.

Amandoua creatiile sunt reusite, dar aleg V1. De ce? Ma atrage mai mult, acel text este bine pus iar acel blur ma 'atrage'.

Felicitari, amandoua creatiile sunt foarte bune.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.