Jump to content

[B-ZONE BATTLE] Phax vs Alex

Alezzz
 Share

Recommended Posts

Votez lucrarea numărul 2, nu pot să-mi dau seama dacă stock-ul este așa sau a pus un background și modificat pe acolo, dacă a pus a avut o idee faină, arată chiar ok.

v1-nu-mi place nimic din lucrarea ta, nici redimensionarea sau blur ul

Edited by Cristina

Pf.

Redimensionarea, edit, border la V1 sunt sub orice critică, te puteai ajuta de un tutorial dacă știai că nu stăpânești bine photoshop-ul nici măcar la nivel de începător.

Votez V2, arată mai decent.

Dupa 2 ani in care nu am mai facut nimic pentru forumuri nu cred ca imi puteti spune ca nu stiu sa folosesc photoshopul la nivel de incepator deoarece nu am avut in vedere unele detalii, oricum eu zic ca arata destul de ok, eu am incercat sa ma axez pe desene si unul dintre cele pe care le-am facut recent dupa ce mi s-a stricat tableta grafica, dupa o pauza este acesta: http://imgur.com/a/qOcBntotusi in loc sa criticati ati putea da un sfat, oricum intre desen si forum este o mare diferenta, si tu asta Weigl nu cred ca poti sa imi spui ca nu stiu sa folosesc photoshop-ul la nivel de incepator in timp scot bani din asta. Bft, bv phax pt. idee.

Nu mai comentati aiurea, ambele lucrari sunt slabe. Votez cu v2 prin simplul fapt ca la v1 redimensionarea e proasta, peste restul de efecte aplicate aiurea sa spunem ca mai pot trece peste, dar cand vad o imaginez redimensionata prost, nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.