Karther Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Display Name: NF Fabian aka Nabian Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/353297-cerere-fabianabul-2k16-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Să fie ceva legat cu SA-MP, cred că înțelegeți voi. Text: Fabian textul principal. Dimensiuni: 150x300 Alte precizari: Vă aștept cu creațiile voastre. Să sperăm că veți aduce creații faine, nu avatare făcute în Paint cum ați făcut voi data trecută. Salut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawx Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 (edited) @@NF Fabian aka Nabian, de ce esti asa? Nu cred ca Designerii comunitatii ti-au adus tie lucrari in Paint. Unii stau si isi iau din timpul lor liber sa va faca voua avatare, mai ales Designerii, iar eu nu vad niciun avatar facut in Paint in ultima ta cerere facuta. Edited January 12, 2017 by Hawx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 @@NF Fabian aka Nabian, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 @@NF Fabian aka Nabian, Take this, nigguh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karther Posted January 12, 2017 Author Share Posted January 12, 2017 Cred că voi alege avatarele lui @Mentosan. Văd că face o treabă bună. Îți dau +1! Acumă cred că este timpul pentru un: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Cred că voi alege avatarele lui @Mentosan. Văd că face o treabă bună. Îți dau +1! Acumă cred că este timpul pentru un: Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts