RenGar exe Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Nick-ul tau: RenGar.exeServer: RPG3Descrierea bugului: Pur si simplu iau doar $600, si am 9.7kk in banca, si nu am masini scumpe, am decat 1 bullet si 1 turismo, si pe alte conturi nu am bani, doar pe contul acesta ii am.Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
eatseateats Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Se uita si la fata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Dobânda pentru banii depozitați în bancă a fost modificată pentru jucătorii care sunt conectați pe server cu cel putin 3 conturi Două dintre conturi vor primi dobândă în regim normal (ca si până acum). Restul conturilor ale aceluiași jucător vor primi dobândă doar pentru $2.000.000 în cazul în care contul deține o sumă depozitată mai mare de atât. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RenGar exe Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 Pai mane, doar pe 1 cont am toti bani 9.8kk, si nu iau dobanda decat 600$, deci doar pe contul ala am bani, pe celalalte nu am, am doar 1,2 k cam asa, si iau doar 600 $ dobanda de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Pai mane, doar pe 1 cont am toti bani 9.8kk, si nu iau dobanda decat 600$, deci doar pe contul ala am bani, pe celalalte nu am, am doar 1,2 k cam asa, si iau doar 600 $ dobanda de ce? Salut. Explicatia o ai de la baiatu de mai sus, detaliata si clara din Update-urile serverului. "Două dintre conturi vor primi dobândă în regim normal (ca si până acum). Restul conturilor ale aceluiași jucător vor primi dobândă doar pentru $2.000.000 în cazul în care contul deține o sumă depozitată mai mare de atât." Citeste cu atentie, e problema pe care o mentionezi tu. Ai 2 conturi care primesc dobanda normal iar cel mare primeste dobanda mai mica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Nu e bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.