Jump to content

Bug dobanda.

RenGar exe

Recommended Posts

Nick-ul tau: RenGar.exe
Server: RPG3
Descrierea bugului: Pur si simplu iau doar $600, si am 9.7kk in banca, si nu am masini scumpe, am decat 1 bullet si 1 turismo, si pe alte conturi nu am bani, doar pe contul acesta ii am.
Screenshot(s):

Dobânda pentru banii depozitați în bancă a fost modificată pentru jucătorii care sunt conectați pe server cu cel putin 3 conturi

Două dintre conturi vor primi dobândă în regim normal (ca si până acum).

Restul conturilor ale aceluiași jucător vor primi dobândă doar pentru $2.000.000 în cazul în care contul deține o sumă depozitată mai mare de atât.

Pai mane, doar pe 1 cont am toti bani 9.8kk, si nu iau dobanda decat 600$, deci doar pe contul ala am bani, pe celalalte nu am, am doar 1,2 k cam asa, si iau doar 600 $ dobanda de ce?

Salut. Explicatia o ai de la baiatu de mai sus, detaliata si clara din Update-urile serverului.

"Două dintre conturi vor primi dobândă în regim normal (ca si până acum).

Restul conturilor ale aceluiași jucător vor primi dobândă doar pentru $2.000.000 în cazul în care contul deține o sumă depozitată mai mare de atât."
Citeste cu atentie, e problema pe care o mentionezi tu. Ai 2 conturi care primesc dobanda normal iar cel mare primeste dobanda mai mica.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.