Jump to content

[B-Zone Battle] Snik Vs Trojan

Snik
 Share

Recommended Posts

1. nu e renderul integrat bine, culori asortatesi potrivite, smudge foarte frumos

2.Renderul imi place ca e integrat,culori frumoase, brush si smudge exceptional

Vote 2#

Cei care nu aveti nici o treaba cu PS votati doar creatia care va place,adica zicei imi place "x" ca e frumoasa,ca are culori bune,numai va dati cu parearea ca a zis ala integrare buna,si voie,aaa vai ce integrare buna,zice unu ce smudge frumos ,voi habar nu aveti ce e ala dar "vai ce smudge frumos" ,ziceti care va place fara sa va dati cu parerea ca are aia c4d,ca are nush ce,nici una din ele nu are c4d ,pt cei care au apreciat C4D'urile de pe creatii care nu exista!

Am facut off-topic si am luat Edit.

Daca voi mai face voi primi warn-up.

Edited by Smith™
Off-topic, nu te inveti minte niciodata

Gata,Trojan a castigat cu poza #2,Felicitari!

Topic Closed!

P.S. Wesley tu chiar nu vezi ce ai zis cand ai votat??? Cik Text,Render,C4D'uri ,intregrare bine =)) Orice creatie are un render,poate si un text,si #1 are render si text,dupa cik C4D'uri,nici o creatie nu are C4D,integrare bine :)) integrarea nu are cum sa fie bine ci buna ,esti praf,mai bine ziceai doar Vote #2 pentru ca imi plac culorile si taceai fara sa iti dai cu parerea despre ce s'a pus in creatie!

Edited by Snik

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.